Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
halo Szirty !
már jeleztem, hogy magam is omronnal foglalkoztam leginkább ezideig.
valóban egy igen letisztult és logikus felépítésű rendszernek ismertem.
egy autóipari beszállító partnerünk egyéb bővítése kapcsán kértük az omron support segítségét és akkor jött egy szakember, aki mellesleg megmutatta ezt az új rendszert.kissé fura volt.volt pár jópofa dolog pl. a strukturált text beillesztése , akárcsak mint egy feltételnek.kis ablak nyílik , ott lehet a programsorokat megírni.
de kissé idegen volt az egész."Mellesleg ha összeállítasz egy konkrét, részletes és érthető cikket, én szívesen kirakom oda :-) "
még én is csak ismerkedem vele

de lesz alkalmam , mivel ügye a multkor írtam, hogy siemens vezérlésű lesz minden új gép és gépsor a cégnél.
elég meggyőző volt amikor egyszerre jött meg 8 konfiguráció hardverkészlete, vezérlők, DI/O és AI/O kártya 1500-ashoz,bővítő modulok 1200-ashoz, stekkerek, hmi-k,stb. órákon keresztül pakoltam össze őket.de ha megvilágosodom akkor dokumentálom a dolgokat és megírom. izgalmas lesz....

byte-by
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest