- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
liderces
csendes tag
válasz
byte-by
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket! Az a felállás hogy lakás felujjitásban is vagyok és kerülnöm kell a nagy kiadásokat.
Hát ugy van hogy egy "igazi" gépet szerettem volna. Mint a nagyok csak a leg kisebbet. Nézegettem a kis reléket is de árban mindennel drágábbak mintha egy valahonnan lebontott rendes PLC-t nézek. Omront egyszer régen pár éve már ajánlották, akkor nem került megvételre, mert nem volt célom csak ugy programozgassam? Az nem kihivás pár lámpát villogtatni.
Meg meló váltás miatt akkoriban feledésbe merült.Viszont most aktuális a feladat is és az elszántság is megint, lenne egy konkrét célom vele. Mit szólnátok a Mitsubishi gyártmányaihoz FX sorozat, van neki kisebb változata, 220V-ról üzemelő, 10-15 körül beszerezhető, kábelt rendelek hozzá EBAY-ről. Szoftverem megvan elvileg, pár lépést már tettem benne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ugy van hogy egy "igazi" gépet szerettem volna. Mint a nagyok csak a leg kisebbet. Nézegettem a kis reléket is de árban mindennel drágábbak mintha egy valahonnan lebontott rendes PLC-t nézek. Omront egyszer régen pár éve már ajánlották, akkor nem került megvételre, mert nem volt célom csak ugy programozgassam? Az nem kihivás pár lámpát villogtatni.