- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fixer_SH
tag
igen. ezekkel tisztaban vagyok, hogy miket tud egy PLC, kicsit beleastam mar magam en is, nomeg a foiskolan es elmondtak par dolgot. Irtam mar 1 programot CX-Programmer-ben, amit azota tobb gepben is hasznalnak (induktiv szenzorok, LED kapcsolgatas, magnesszelep vezerles es kozben PC soros portjarol irnak a PLC memoriajaba).
Ne ertestek felre nem akarom azt mondani, hogy a PLC = PIC + egy kis korites, csak Lazydog hozzaszolasat ugy ertettem, hogy mintha epiteni akarna egy egyszerubb PLC-t.. ezert kivancsi arra, hogy milyen belulrol. Es ha megnezzuk, akkor igazabol tenyleg ''csak'' annyi, hogy van egy vezerlo, es tettek hozza koritest, hogy ''jobban birja a gyurodest'' az iparban.
A #13-hoz: igen, en is PONTOSAN erre gondoltam! Ezert fogtam es kiprobaltam egy USB -> RS232 atalkitot... persze ez nem mukodott. Aztan fogtam egy masikat, ennek mar volt kulso tapja is, tehat inkabb valoszinu, hogy jo jelszinteket adna ki, de azzal sem mukodott... lehet, hogy epitek valami egyszeru MAX232-es kapcsolast... mondjuk azert gondolhatna az OMRON azokra akik laptoppal akarnak PLC-t programozni... ki az a birka, aki asztali geppel rohangal a hona alatt a ''terepre'' PLC-t programozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Mobilinternet
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Kingston 32GB (16GBx2) DDR4 3200MHz KCP432ND8/16 (Beszámítás)
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sigma 28-105mm f/2.8 ART - DG DN (Sony E)
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest