Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szirty

őstag

válasz dekorn #1658 üzenetére

Helló dekorn!

"Hát én nem akartam itt felbojdulást okozni Siemens ügyben, de szerintem néha elég vicces amit csinálnak és van olyan amikor már nincs az embernek nevetni kedve."

Én nem kívánok ebben hosszasan állást foglalni és cégeket minősíteni (egyet sem).
    Nem kívánok hit vitába sem belemenni.
    Ha nem tetszik egy cég terméke valamilyen negatív tulajdonsága miatt, használni kell másikat. Ha nem lehet, mert bizonyos körülmények erre kényszerítik az embert, akkor együtt kell élni vele. Én nem vagyok hajlandó úgy érezni, hogy annak én vagyok az oka. Remélem más sem.
    Szívesen állást foglalok azonban szakmai témában ha az érdekel és vannak ismeretem vele kapcsolatban. Úgy gondolom ennek (és a többi ilyen fórumnak) ez a lényege és az értelme.

"a megnéztem a Premium studio-t baró csak az S5-ös és a Protool cucok nincsenek bene meg a SIWAREX :) amúgy köszi."

Nem is mondtam hogy minden benne van, hanem azt mondtam, hogy olyan mint a CX-One csomag, van. Ezt az állításomat jelenleg is fenntartom.
    Vannak kifutó termékek és kifutó szoftverek. Ez sajnos ilyen.
    Az Omron CX-One sem tartalmazza a SysWin vagy az LSS nevű programot ha jól tudom...

Új hozzászólás Aktív témák