- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz
liszi70 #62377 üzenetére
"Attól kapok agyfaszt, amikor idejönnek okoskodni, hogy milyen hülyék vagyunk, minek foglalkozunk ennyit a feketeszinttel, meg pentilével, meg kontraszttal, amikor a film a fontos, és az embereket úgyse érdekli a minőség általában."
Én meg azzal nem értek egyet, ha valaki nem figyel arra, hogy nem haverokkal dumál a kocsmában.
Sehol nem írtam, hogy a minőség nem számít. Elismertem, hogy jobb az általam is látott GT. Azt vitatom viszont, hogy a Samsung annyira gyenge lenne, mint ahogy néhányan állítják, és azzal sem értek egyet, hogy csak egy igazság létezik. Mint írtam, mindenkinek mások a preferenciái és szerintem nem jó dolog ráerőltetni saját értékrendünket senkire.
Hagyjuk a személyeskedést és koncentráljunk a lényegre. PEACE
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest