Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
A Wuchang az egyik legkönnyebb soulslike játék, neked nem állt kézre ennyi, minden nem mehet, de az, hogy a legnehezebb hát közel sem
Amúgy az említett boss ami neked nem megy, én is anyáztam nála rendesen, aztán rájöttem mi kell ellene és simán levertem...Persze mindenkinek más jön be, nekem például a Sekiro volt ilyen szempontból a legnehezebb, mert az folyamatos parry mechanika nem állt kézre, de azért csak végig vittem! Az utolsó bosst tavaly sikerült levernem, a játék megjelenését követően több évre, mert amikor megjelenéskor megvettem és odáig eljutottam, nos feladtam ott akkor, pedig nem szokásom, aztán pár évre rá úgy voltam vele, hogy dehogy már nem tudjam leverni, és csodák csodája 3. nekifutásra sikerült, gondolod teszek be róla videót, mert azt megörökítettem 😂
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy az említett boss ami neked nem megy, én is anyáztam nála rendesen, aztán rájöttem mi kell ellene és simán levertem...Persze mindenkinek más jön be, nekem például a Sekiro volt ilyen szempontból a legnehezebb, mert az folyamatos parry mechanika nem állt kézre, de azért csak végig vittem! Az utolsó bosst tavaly sikerült levernem, a játék megjelenését követően több évre, mert amikor megjelenéskor megvettem és odáig eljutottam, nos feladtam ott akkor, pedig nem szokásom, aztán pár évre rá úgy voltam vele, hogy dehogy már nem tudjam leverni, és csodák csodája 3. nekifutásra sikerült, gondolod teszek be róla videót, mert azt megörökítettem 😂
Kendek
RangerFox