Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Gardaai #140644 üzenetére
Ezt csak te tudod eldönteni.
Nekem ez túl elvont, lehet, hogy nem erőltetem a dolgot. Mondjuk túl sok nem lehet már belőle hátra, mert olyan 7 órát olvastam valahol.
Próbálgattam ezt az átváltozgatós részét is, nem igazán van ez jól kitalálva, mert a kis tutajjal kb. mindig előrébb vagyok. Hiába szállok meg egy viszonylag gyors madarat, vagy valamilyen repülő rovart, cseszhetem mert hamar lemerül a soul container és már dob is ki magából az élőlény. Utána meg szenvedhetek azzal, hogy találjak egy másikat vagy visszamásszak a tutajért. Ennek okán kb. nem nagyon láttam értelmét a dolognak, úgyhogy ha vízi közlekedésről van szó akkor szerintem csak a kis tákolmány a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest