Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
ΞΔGLΞ #134878 üzenetére
Azzal még nem igazán játszottam. Viszont a horizonnál is elfordul nem egyszer, nem kétszer, hogy nem tudom berakni a nyilat az íjba, mert a kezem nem ott van, vagy nem tudom tekereni a kereket, a kövek összertakásánl is ott tekergeti nekem összevissza, meg ilyenek. Midnemellett meg néztem róla a review-kat, hogy mennyire kikezdehetetlenül pontos a tracking...én csak megvonom a vállam ilyenkor. Kb olyan, mintha pénzért készült volna az összes PSVR2 review.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest