Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Az legalább olyan komoly relevancia-mérföldkő lehet a témában, hogy a szemedben mi ér többert, hogy hogy valakit, akinek félmillió követője van, ismersz-e
Amit te vagy én leírunk itt, azt 30-an olvassák el. Őket sem érdekli, de kb ekkora kör az, akit elérnek ezek a magvas gondolatok. Rájuk milliók figyelnek oda. Hogy mi érdem, meg mi nem az, azt nem az olyanok fogják ebben eldönteni, aki ilyen érdeklődésnek a közelébe nem fog jutni soha. Persze véleménye mindenkinek van, meg nem baj ha leírja, meg az sem, ha közben ismeri a helyét a vilgágban
Egyébként a csaj eléggé ottvan a gémingtémában, és nem is nagyon szokott köntörfalazni. Én nem szoktam nezni őt, párszor már belefutottam, és nem lettem vele szegényebb, hogy meghallgattam, sőt. Vagy elrendezhetjük annyival is, hogy azért van ott, mert kannák, igazából sokat ez sem oszt, nem szoroz, én ebbe a véleménybe biztos nem fogok beleállni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest