- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Nálam platina az Origins-szal együtt. Teljesen egyet értek, a sztori az unalmas volt, de én mint történelmet szerető ember, nagyon imádtam kóborolni mind a görög, mind az egyiptomi világban. Maga a világ prezentálása szuper volt szerintem, jó volt benne csak úgy nap végén bóklászni. Én az Odyssey esetén azért éreztem javulást is a küldetések területén, némelyik elég jól lett megírva. Szerintem senki sem a hűdejó sztorija, vagy a önismétlő küldik, tennivalók miatt szereti a fenti két AC-t, maga a világ megalkotása lenyűgöző, nem véletlen lehet bevinni akár töriórára is mindkét játékból a túra módot! Mondom ezt úgy, hogy rpg és jrpg főleg a zsánerem és ezekben ugye a történetnek nagyon erős szerepe van. Sokáig én is éppen ezért kerülgettem az AC sorozatot, de képes volt egy jó történet nélkül is a világa miatt lekötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest