- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
bibi55 #265985 üzenetére
Ez elvileg egy PS Plus exkluzív verzió, mert megvenni már nem is lehet ezt az alap kiadást. Lehet azért problémázik a rendszer vele.
Hm most rákerestem és mégsem, fura, mert emlékszem hogy ilyesmit írt mikor megvettem ingyen. De nekem weben Store-ban ha megtalálom írja hogy megvan. Library-t nem néztem konzolon.
-
törölt tag
válasz
KD6-3.7 #265887 üzenetére
Próbálok sunyulni, azokat a kábeleket szoktam lődözni és aztán arra csalogatom őket. Egyelőre beválik. Lekábelezést még nem csináltam, az gondolom úgy jönne jól ha nagy a darálás, de pont akkor nem tudnám becélozni őket mert valaki tuti megtámadna közben...
Kb. a felénél járok elvileg, remélem nem lesz már sokkal nehezebb.
-
törölt tag
Elég inkorrekt sokszor a Horizon. Mikor rámküld
és csak ugrálok mint egy hülye, mert mire becéloznám az egyiket, támad a másik kettő.... Ugyanez pepitában3 madarat a hegy tetején . Többet ugráltam mint harcoltam, még szerencse hogy volt velem egy AI és az majdnem teljesen kinyírta ahárom géppel meg egy rakétákat lövő csávóval az egyik küldetésben . Nem korrekt hogy én nyilakkal egy-egy lövésekkel kínlódok, ez meg rám küld több, baromi gyors ellenfelet amikbe rengeteget kell lőni, és baromi nagyot sebeznek ha eltalálnak valamivel.rakétás csávót -
törölt tag
Hát érdekes az AI ebben a Horizonban maradjunk annyiban
Nem mintha baj lenne, legalább annyival is könnyebb a játék.
-
törölt tag
válasz
Jim74 #265756 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy amíg játszom valamivel, addig rest mode-ba teszem. Ha összeomlik vagy kifagy, akkor már úgyis kilépett a játékból, akkor újraindítom a gépet és kész. Ha meg végzek egy játékkal, akkor kikapcsolom.
A Darksiders 3-nál kaptam el egy igazi crash cunamit egyszer a rest mode miatt, azóta így csinálom.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #265743 üzenetére
Van két könnyebb fokozat annál amin nyomom, a legegyszerűbbön csak menni fog.
-
törölt tag
válasz
tboy93 #265725 üzenetére
A lovaglás is elég béna, már az irányítása. Az meg hogy ha túl távol mész nem tudod hívni a "lovat"... Gratuálok. Gyakorlatilag gyorsabban közlekedem gyalog. ¯\_(ツ)_/¯
Nem hiszem hogy platinázom, egyszerűen nem akarok már annyi időt egy játékkal sem tölteni ami ahhoz kell. Aztán ha a sztori végén úgy látom hogy nincs sok hátra valszeg plattantom azért.
Már van benne vagy 5 órám amúgy
-
törölt tag
Hát nagyon nem tetszik egyelőre a Horizon Zero Dawnban a harc. Nyíllal kellene a gépeket lövöldözni, ráadásul fontos lenne pontosan célozni rajtuk részeket, de olyan gyoran mozognak hogy nem igazán bírok velük. Inkább odamegyek és leütöm őket a bottal, sokkal egyszerűbb. Pedig már megvettem az időlassítós upgrade-et is, de sajnos nem elég, azok a legalapabb ellenfelek úgy elkezdenek hajlongani néha hogy még így is túl gyorsak.
-
törölt tag
válasz
headhunter86 #265588 üzenetére
Nem kötelező mindent megcsinálni
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #265447 üzenetére
Azt pont csütörtökön kezdtem el (annak idején a konzol mellé vettem 2000 Forintért, de azóta sem próbáltam ki
), nagyon jó, bár néha kicsit üresnek érzem a környezetet.
-
törölt tag
Ha PS Plust vesztek, ne felejtsetek el menni és azonnal tiltani az automata megújítást, mert vásárlás után magától bekapcsolja. Nem rémlik hogy ez eddig így működött volna, ezért hívom fel most a figyelmetek rá!
-
törölt tag
Paysafecarddal kapcsolatban van aki jól értesült? Ezzel szoktam feltölteni az UK walletem, de úgy tűnik július vége óta nem lehet újságosnál kapni. Voltam még egy-két üzletben ami útba esett, de mindenhol azt mondták, hogy már csak benzinkúton van. Konzolvilágnál még vettem egyet, de ma ránéztem az oldalukra és már náluk is elfogyott.
Kivonultak vagy ki fognak vonulni magyarországról?
Jó lenne tudni, nehogy rám rohadjon a kód amit legutóbb vettem. Facebookon írtam nekik, de azt inkább hagyjuk... Írjam meg, hol akartam venni, aztán arra az volt a válasz, hogy írjam meg emailben
Persze angolul, meg ilyen amerikai oldalt linkelgetnek hogy itt vannak az árusító helyek
-
törölt tag
válasz
Hoffer #265199 üzenetére
2016 óta ugyanaz a játék. Annyi hogy a 2019-ben van F2 is, a 2020-ban pedig saját csapatot lehet csinálni.
PC-d vagy laptopod nem bírná el? Ott lehet moddolni, és olcsóbbak is mint PS4-re.
Én amúgy megvettem a 19-et és a 20-at is, előbbiben mentem 3 szezont, utóbbiban az elsőt se fejeztem be... Azt tervezem hogy inkább visszateszem a 19-et és folytatom tovább. 21-est biztos vagyok benne hogy kihagyom, hacsak nem lesz benne valami nagyon nagy újdonság. 22-ben jönnek az új szabályok, akkor megint érdemes lehet vásárolni.
Nevetséges amúgy hogy a 2020 még fizetős DLC-ként sem kapja meg a COVID szezont, hosszú évek óta a legjobb évad az idei a sok új és különleges pálya miatt. De hát mit vártunk a Codemasterstől? Remélem a Take Two kicsit rájuk szól hogy nem színvonal amit csinálnak.
-
törölt tag
válasz
boost #265159 üzenetére
Witcher 3-at én háromszor vagy négyszer tettem félre mire befejeztem. Egyszerűen túl nagy, túl sok. Nem mintha baj lenne. Tuti a Cyberpunkot is így nyomom majd, sőt, lehet ha nagyobb ponthoz érek a sztoriban akkor le is teszem kicsit akár lenne kedvem folytatni, akár nem. Hogy ne akkor sokalljak be, hogy ha leteszem, homály lesz visszatérni mert elfelejtem az adott történetszál elejét.
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #265042 üzenetére
Miért lenne gáz? Kifutó széria, szerintem már az meglepő hogy a következő Horizon jön még PS4-re, meg hogy a God of Wart is pletykálják hogy jöhet.
-
törölt tag
-
törölt tag
Na pont most fejeztem be a Fallen Ordert. PC-n nyomtam, összességében tetszett.
Legkönnyebb szinten játszottam, így tényleg nem volt nehéz, de így is láttam hogy komolyabb fokozaton azért lett volna rage rendesen. A harcrendszer úgy szar ahogy van: ha két ellenfél van már, azok folyamatosan ütnek és egyszerűen képtelenség sebődés nélkül legyőzni őket. Plusz a saját ütéseim se tudom dodge-dzsal vagy védekezéssel megszakítani, ezért is sokszor találtak el az ellenfelek. Ráadásul a védekezés gombra is elég hülyén reagál a játék, sokszor azt hittem nyomom de valamiért mégsem védekezett. Ha a bossokat nem számítjuk, és hogy brutál nagyot sebeznek az ellenfelek, a Bloodborn harcrendszere gyakorlatilag könnyebb mint ez.
Ami zavart még, hogy sokszor kellett ugyanazokat a területeket bejárni, és míg ez a Bloodborne-ban szórakoztató volt, itt eléggé untam. A ládákban található dolgoknak sincs semmi értelmük (egy-két jobban elrejtett darabot kivéve), valami kis stat személyreszabás lehetett volna a különböző fénykard kiegészítőkkel meg ruhákkal. Így abszolút semmi értelme nem volt.
-
törölt tag
Ma indul valami új akció, lehet berántok egy Mafia Definitive Editiont.
-
törölt tag
válasz
oliwire #264670 üzenetére
Én is könnyű fokozaton nyomom a Fallen Ordert, és elnézve milyen ha 2-3 ellenfelet küld rám egyszerre, örülök hogy így döntöttem... Kifejezetten rosszul áll ennek a játéknak a dark souls majmolás. Például írja hogy ha pihenek, visszakerülnek az ellenfelek. De közben ugyanúgy visszapakolja őket ha a történet úgy kívánja akkor is ha nem pihenek. Illetve inkább újakat tesz oda. Tiszta hülyeség.
-
törölt tag
válasz
saelin #264565 üzenetére
Én eléggé az elején járok. Érdekes, nekem tetszik. Játéknak simán jó.
Amúgy tudtok még ajánlani ilyen ugrabugra, harcolgatós kalandjátékot? Olyan nehéz igazán jó dolgokat találni ebben a műfajban. Pl. Uncharted vagy az új Tomb Raiderek. És ezzel talán mindent fel is soroltam amit ismerek
-
törölt tag
válasz
KD6-3.7 #264441 üzenetére
...Sima ügy, az alagútban lehet exploitolni őket. Mondjuk nem ez volt a terv, hanem hogy rájuk robbantok odabent egy rakás bombát, de mire kiértem a másik végén, felhagytak az üldözéssel Más: az ilyen csak spoiler hozzászólások végére vagy elejére írjátok már oda a játékot. Ki tudja miről van szó máskülönben?
Ez pl. Days Gone.
-
törölt tag
válasz
headhunter86 #264419 üzenetére
Ezt a digitális játék kérdést komolyan nem értem. Ha veszel egy új PC-t mi történik a Steames játékaiddal? Pontosan ugyanaz mint itt.
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #264402 üzenetére
Annyira nem erős, egy laptop GTX1050-nel. De szépen viszi 1360x768-ban (ennyi a tévém natív felbontása), 40-60 FPS közt teljesít. A probléma inkább az amit rühellek a PC gamingben, hogy van az Origin kliens ami egy nagy rakás büdös szar és az terheli a procit folyamatosan 40%-on, így a játékkal együtt már sokszor átvezető közben egyszerűen megáll a kép....
A másik ami örömteli, hogy a legutóbbi BIOS frissítéskor a DELL letiltott valamit, úgyhogy nem tudom alulfeszelni a procit (kevesebb energiát fogyasztana és hűvösebben működne)...
Utálom a PC-ket...
-
törölt tag
Ha már szó volt a Fallen Orderről mostanában, megvettem PC-re. Elvileg bizonyos beállításokkal simán tartania kell a 30 feletti képfrissítést szóval jobban kellene majd mennie mint PS4 Slimen.
-
törölt tag
-
törölt tag
Miles Moralesből nektek sincs a Store-ban standard PS4 verzió?
A PS Plusos Bugsnax már claimelhető PS5-re amúgy.
-
törölt tag
Nálatok megy a Store weben? Nem tölti be a választható kiadásokat, csak homályos képeket és árat se ír, meg vásárlási lehetőséget se
-
törölt tag
válasz
tboy93 #264141 üzenetére
BB-t én végigvittem, annyira nem vészes. Bár volt egy-két boss ahol a falat kapartam. Sokat farmoltam mondjuk XP-t meg élettöltő cuccot. De azóta nem volt türelmem semmi hasonlóhoz, még az állítólag könnyebbnek számító robotos-mecha ruhás cuccot (nem ugrik most be, PS Plusban is volt) is letettem az első boss után.
PC-n nincs ezekhez amúgy valami könnyű mód csalás? Kipróbálnám pl. a Sekirót.
-
törölt tag
EA Playben csak ez a néhány játék van amit ezen az oldalon látni?
Ez elég karcsú.
-
törölt tag
válasz
eisento #263867 üzenetére
Platinát én is néztem de nem akarok annyi időt tölteni vele. Rá kell érezni a bunyóra, én inkább hosszan nyomtam a háromszöget ha láttam hogy piroslik valaki. De sokszor fura az egész.
Most nyomtam le az egyik DLC-t, hát ez elég gagyi volt
Remélem a másik jobb lesz, az hosszabb is.
-
törölt tag
Tegnap fejeztem be a Sleeping Dogs sztoriját, hát ez rohadt jó volt! Brutál akciózás Hongkongban, a Stranglehold se csinálta ilyen jól, pedig abban maga John Woo is közreműködött. Az irányítás viszont nagyon rossz, de cserébe elég könnyű a játék ahhoz, hogy ne legyen komolyan zavaró tényező. Plusz lövöldözéshez meg KELL szerezni az egyik zsaru ág maxos fejlesztését, mert addig úgy nyelik a golyót az ellenfelek, mint kacsa a nokedlit.
Ja, és a grafika ocsmány, cserébe szarabbul fut mint a Days Gone. Nem is értem, ez egy remaster, hogy nem tudták normálisan megírni ezt a grafikát? A Tomb Raider Definitive kiválóan fut és még szép is, mindkettő Square Enix termék.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #263776 üzenetére
Böngészőben? Tuti nem. Kosárba kellett rakni aztán "fizetni".
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest