- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #269066 üzenetére
Milyen csalás módok vannak?
-
törölt tag
Én két platinámra vagyok csak igazán büszke: a Gran Turismo Sportra a sok, jó teljesítményt igénylő online trófea miatt (91 győzelem pl.), meg a GTA V-re PS3-on mert némelyik követelmény igazi ***** *** ******** ****** ** *********** **** ********** ****** **** volt.
-
törölt tag
Na hogy fut a Cyberpunk 1.1-es update-tel?
-
törölt tag
válasz
headhunter86 #268666 üzenetére
Én még az automata kombózást is benyomtam a Judgmentben, tényleg csak a négyzetet csapkodtam mint egy hülye
-
törölt tag
válasz
headhunter86 #268655 üzenetére
FFVII remake amúgy nehéz cucc? Vagy legalább van benne könnyű mód? A sztori meg a hangulat érdekelne nem az hogy mélytorkozzak.
-
törölt tag
Skacok ez a Greedfall nehéz játék?
A Shadow of Wart meguntam és félbehagytam. Idegesítőek a hibái és nem igen tudott behúzni.
-
törölt tag
Kezdem az éves statisztikák sorát: [link]
-
törölt tag
A Sonynál 7 sorozat és 3 film van fejlesztés alatt PlayStation franchise-ok alapján.
-
törölt tag
Hozott érdemi változást a Cyberpunkban az 1.05-ös patch? Van ahol azt írják sokkal jobban fut.
-
törölt tag
válasz
headhunter86 #266744 üzenetére
Hogy bizonyítják majd hogy valaki bottal vásárolt? Fejlesztenek egy felderítő botot, és bottal ütik a gazfickók nyomát?
-
törölt tag
válasz
nanorambo #266710 üzenetére
Könyvek közt az első kimagaslik szerintem, a másodiknak a vége tetszett de addig annyria nem nagy cucc, a második meg elég fura.
A játékokból viszont mind jó, bár az Exodusnál feleslegesnek éreztem a nyílt világot, és zavartak olyan dolgok pl. hogy ha fel akartam menni egy lépcsőn folyton megakadt a karakter a fokokban, meg hogy csak úgy nyelték a szörnyek a lőszert, azt a pumpás fegyvert nem is használtam mert semmire nem volt jó.
-
törölt tag
válasz
Bad Pritt #266669 üzenetére
Igen, sajnos az exkluzívok egy ideje gyakorlatilag Assassin's Creedek más skinnel
Azért van bennük egyediség általában, a Cusimát nagyon szerettem, tetszett a Days Gone is, de a Horizonnál már valahogy fáradtnak éreztem a formulát (lehet ha akkor játszom mikor megjelent, jobban bejött volna). Utóbbinál az erőltetett RPG játékmenet se jött be, alig volt egy rendes átvezető, csak álltak a karakterek és beszéltek, a végén már sokszor elnyomtam inkább mert nem érdekelt a kínjuk.
-
törölt tag
válasz
FunPro #266636 üzenetére
Szerintem a hosszú fejlesztési idő miatt nem tudták optimalizálni. Ahogy teltek az évek és meg akartak felelni az adott kornak annak ellenére hogy évek óta folyt a fejlesztés, szépen felpakolták rá a szebb, jobb, hardverigényesebb grafikai elemeket. De az alapja 8 éves, és egyszerűen nem tudja ennyi extrával meg toldozással-foltozással megfelelő hatékonysággal használni a hardvereket.
-
törölt tag
Na befejeztem a Horizon DLC-t is. Azért az utolsó boss elég brutál volt
De amúgy átvertetek, egyáltalán nem volt vészes. Bár fura volt hogy az IGN szerint csak 40-es szint kell az utolsó küldetéshez, de nekem 50-est írt.
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #266551 üzenetére
Beleszáll a résbe oldalt, ahol a levegőt szívja be. És onnan nem igen lehet letörölni, csak beletörölni a gépbe.
A PS3 Slim jobb volt ebből a szempontból, alulról szívta be a levegőt a gép szélein, játék előtt letöröltem és nem szippantotta be az oda rakódott port. Itt ezt nem lehet megtenni.
-
-
törölt tag
Épp menteni akartam Horizonban, amikor egyszer csak fekete képernyő és kikapcsol a gép. Aztán a kontroller be sem tudta kapcsolni, benyomtam gombbal, most storage statust ellenőriz
Egy órát játszottam reggel úgy, hogy elfelejtettem róla levenni a takaró cuccot sajnos, az biztos nem tett jót neki
Na bekapcsolt, remélem a Horizon mentésem nem kuka, és volt valami aut save a legutóbbi checkpointnál
-
törölt tag
Na megöltem az első medvét Horizonban. Gyáva módon egy szikla mögül a magas fűből dobáltam rá bombákat csúzlival, meg robbanó huzalokkal kereszteztem az útját. Sosem lőttem mikor sárga kérdőjel volt felette, és így nem vett észre. Remélem a többi találkozást is le lehet rendezni hasonlóan.
-
törölt tag
Jövőre kap állítólag két nagy patchet a Cyberpunk konzolokon és azokkal tervezik megoldani a gondokat. Tehát érdemes refundolni, aztán ha már értelmesen fut megvenni akciósan.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #266483 üzenetére
Még az utolsó pillanatokban találtak ki olyanokat, hogy minden szinkronhoz hozzáigazítják a szájmozgást... Mert olyan jól álltak bugokkal meg optimalizálással gondolom..... PC-n mondjuk könnyű optimalizálni, csak olyan nagy minimum követelményt kell megadni amin már fut.
-
törölt tag
Amikor Hamilton meghallja ahogy Alonso elszáguld a boxutca előtt az R25-ben, a világ összes F1 rajongója szól belőle
-
törölt tag
Na befejeztem a Horizon sztoriját, az utolsó küldetés nem volt nehéz egyáltalán, csak az első része amikor azt a
kellett megölni. Ez az ősi páncél nagyon OP, gyakorlatilag egyszer sem kellett életet töltenem.csávót -
törölt tag
válasz
RubbishBin #266345 üzenetére
Én 1366 x 768-ban próbáltam max 50%-os felbontás csökkentéssel és még így is szebbnek érzem mint a PS4-es screenshotok
Csak az a baj, hogy így se futott annyira jól
-
törölt tag
válasz
RubbishBin #266342 üzenetére
Laptopom is elbírja úgy ahogy PS4-en fut, csak 15x szebben néz ki
-
törölt tag
Én még az HBO GO topikban is megkaptam néhány éve, hogy a PS4 régi hardver, ezért nem az HBO GO app hibája hogy szarul fut. Most erre mit lehet mondani?
Ja, meg hogy szar a netem, azért nem működik rendesen az HBO GO. Az nem számít hogy simán mennek a Twitch és Youtube streamek és a Netflix. Nálam van a baj, az HBO GO tökéletes.
Utóbbit mondjuk még az HBO GO support is eljátszotta, aztán elküldtem őket a francba és megfogadtam hogy többet nem fizetek elő rá...
-
törölt tag
Elvileg már csak az utolsó küldetés van hátra a Horizonból
Az előzőben mikor jött az a
mondjuk inkább elfutottamnagy madár Megszereztem a brutál ruhát, úgyhogy ha jól értem most dupla adag élet csíkom van, és egy kis nyugi után visszagyógyul a ruha?
Remélem jól értem. Megvettem a nagy íjat is, remélem nem lesz vészes az utolsó küldetés. Aztán jöhet a DLC.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #266281 üzenetére
A Legion mondjuk szintén nem fut túl jól de ennél jelentősen jobb. Legalábbis launchkor ez volt a helyzet, azóta lehet javították a hibáit.
-
törölt tag
válasz
sasa134 #266153 üzenetére
+1, ez így vállalhatatlan. Ha szépen futna legalább, azt mondaná az ember hogy bevállalja a grafikai butítást, de így? Csúnya is és szarul is fut. Az RDR2 iszonyat ritkán ment szerintem még 25 FPS alá is, nem hogy ilyen 15 környékére, és az úgy nézett ki hogy percenként kerestem az állam a padlón.
-
-
törölt tag
Valami Cyberpunk performance teszt van már? Gyegnge PC, PS4 Slim.
-
törölt tag
5 vagy 6 küldetés van hátra a Horizonból.
Találtam neten infót valami brutális ruháról, szerintem reggel összeszedem hozzá a cuccokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest