- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #253130 üzenetére
Rafináltak.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
modflow #252763 üzenetére
Vánszorgót nem lehet instázni. Azok ahhoz túl nagy dögök. Őket általában simán el/ki lehet kerülni bármilyen interakció nélkül, de ha észrevesznek akkor fuss!
Amúgy a runnerek szokták őket beriasztani, inkább rájuk kell figyelni. Amúgy ami engem idegesít a játékban, hogy van, hogy meg sem mozdulok, és kiszúr az állítólag vak clicker. Most nem tudom, hogy ez a nehéz fokozat miatt van, de akkor is idegesítő.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Jim74 #252575 üzenetére
Akkor igazam volt, hát igen, rutin meg az évek...
Mikor kérdezted a véleményem, és priviben mondtam, hogy mindenképpen érdemes lenne megcsináltatnod a takarítás-pasztázást, már mondtad, hogy sajna messze vagyok, de örülök, hogy akkor okés lett. A másik helyre tuti elmennék és visszakérném a zsét a kontár "munkáért".
-
Lackooo84
nagyúr
Most volt a tvben Media Markt reklám PS4 PRO+TLOU2 119990Ft, de nincs is ilyen termékük, deszar'...
-
Lackooo84
nagyúr
Az hagyján, de naturálba még egy pasinak is kihívás lenne 4 év alatt ennyi izmot felszedni, nemhogy egy nőnek... és akkor még nem említettem, hogy egy ilyen poszt-apokaliptikus világban mennyire tudna megfelelően étkezni, elegendő fehérjét bevinni a növekedéshez.... Gondolom az összes kecskét csak ő zabálja fel a táborban... BS.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
markknight #252055 üzenetére
Hát szerintem az Underground-ot többen és jobban szeretik...
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Darth_Revan #251632 üzenetére
Ez multicím lesz? Mert akkor nem nagyon fogják megerőltetni magukat...
-
Lackooo84
nagyúr
A topikgazdáknak meg, ha ennyit nem tudtok megtenni, hogy a spoilerező hsz.-eket kitörlitek, akkor monnyatok' le! És az nem kifogás, hogy "mer én is láttam spoilert itt meg itt" - ez is mi a tököm??!
Aki ennyit nem tud betartatni, az ne legyen topikgazda, aki meg nem bírja ki, hogy ne spoilerezzen, akár célozgatva, akár direktben, az meg szívjon gázt.... Van 3 kicseszett topikja ennek a szaros játéknak, egyik ráadásul SPOILERES KIBESZÉLŐ!!
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#20411392 #251237 üzenetére
Ez a PS4 gép topik, nem PS4 játék topik. Lehet játékról beszélni persze, de itt már napok óta rendszeresen feljön a TLOUP2 mint téma, ráadásul repkednek a spoilerek, célzások, utalgatások. Van topikja, akit ez érdekel az ott olvasgat róla! Nem értem miért nem lehet ezt tiszteletben tartani, és nem elcseszni mások játékélményét....
-
Lackooo84
nagyúr
A MAGAM ÉS A TÖBBI FÓRUMTÁRS NEVÉBEN MEGKÉRNÉK MINDENKIT, HOGY A THE LAST OF US PART II -VEL KAPCSOLATOS DOLGOKRÓL A JÁTÉK TOPIKJÁBAN TÁRSALOGJATOK, NE RONTSUK EL EGYMÁS ÉLMÉNYÉT! KÖSZI!!!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #250734 üzenetére
Na végre. Köszi behúzva. Gamer barlang vagy mi a kurv@annya meg kakiljon sünikét...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #250574 üzenetére
"Kína - szegénység" hahahahahaha aha... szeretnénk mi olyan szegények lenni....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #250554 üzenetére
Akkor az. De tényleg valami barlang lehet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #250461 üzenetére
Itt mi lenne hujuj....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
syler123 #250452 üzenetére
Hívd fel a Triwardent és beszéld meg velük. Igaz én gépet gariztattam, de először tőlem is lóvét akartak kérni a futárért, aztán mondtam a srácnak, hogy a jogszabályok szerint a jótállási idő alatt a fogyasztót plusz költség nem terhelheti. Egyből ingyenes lett a futár.
Persze amúgy a Sony áll nekik mindent, szóval nem is értem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gyuromoj #250426 üzenetére
Be vagyok ezekből is tárazva, merre laksz?
Egyébként nem véletlen, hogy az utángyártott DS4 USB panelek mind flipesek, ez a gyári megoldás egy kalap szar. Max egy pár kihúzás-visszadugást bír ki, aztán szépen elkezdi legyalulni a rezet, mert túl szoros a csatlakozó.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
PiszokAlfréd #250416 üzenetére
Anno amikor a 2 lépcsős azonosítást beállítottad, a rendszer fehívta a figyelmed arra, hogy kapsz 10 kódot, amikkel bármikor be tudsz lépni (mindegyikkel 1-1x), ugye azokat felírtad/elmentetted?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
PiszokAlfréd #250408 üzenetére
Hol látod ezt? Nem lehet, hogy már letöltötted?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
neo-geo #250301 üzenetére
Van rá lehetőség, hogy a régi gépedről átmásolj mindent az újra UTP kábel segítségével akár a 2 gép közvetlen összekötésével, vagy azonos hálózatra csatlakoztatva akár wifin is, de akkor a régi gépről minden törlődik. Beállításokban "Transfer data from another PS4" (most nemtom pontosan hogy van írva magyarul) opcióval.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
robcsekwow #250307 üzenetére
Hát ez igen csak cigányosra sikeredett moo.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Peace #250108 üzenetére
Az kicsit más tészta volt, mivel ott teljesen újra kellett írni a játékot, teljesen más architektúra stb. Itt viszont csak arról van szó, hogy ugyanaz az architektúra, csak erősebb a vas, mintha egy PC-ben procit meg videókártyát cserélnél, ugyanúgy futna ugyanaz a játék, csak feljebb tudnád tolni a beállításokat. Valahogy így kell ezt elképzelni.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
headhunter86 #250073 üzenetére
Digitálist viszont meg lehet venni felesben, sőt, még a fél áron felesben is...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
headhunter86 #250062 üzenetére
Hát ez relatív. Ha közel laksz a bolthoz, és nyitáskor már ott toporogsz, akkor az. De ha futárral rendeled, és te leszel az első címe reggel 7 után, akkor az.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Kendek #249819 üzenetére
Hát akkor a slimhez mit szólsz, ahol műanyag olvasztott csapok fogják a lemezt?
Ja meg ami érdekes nálam, hogy az Arkham Knight full verza már csak 65GB-ot foglal, pedig nekem bőven 100GB fölött volt. Mondjuk azt már észrevettem, hogy a játékok általában sokkal több helyet foglalnak, ha a patchek utólag voltak telepítve, mintha az ember akkor egyben tölti le az egészet. Sok helyet lehet spórolni, ha az ember letörli és újra letölti a régi játékokat, mármint amikhez sok patch jött.
-
Lackooo84
nagyúr
Tegnap am meggyütt' az új 7216 gépem, hát "decibelre" ég és föld a premieres géphez képest, ennek szinte semmi hangja és hálistennek' coil whine sincs. Elindítottam a játékok eltöltését, kb. 3 óra múlva mikor hazaértem minden letöltve+telepítve volt rég, amiket elindítottam (Spiderman, U4, U Legacy, U Collection, Arkham Knight + all DLC, Resi Rev., Resi 2, Guacamelee 1-2, GoW). Jó lesz ez már PS5-ig.
-
Lackooo84
nagyúr
A magyar feliratban megtarthatták volna a fertőzöttek eredeti angol nevét. Ez a "vánszorgó" meg mittomén elég tréül hangzik.
-
Lackooo84
nagyúr
Na a japán IGN megint hozta a formáját a TLOUP2 teszt kapcsán....
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest