- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Carlos Padre #264350 üzenetére
Mert a tv-ből nem tudod kiszedni optikán a hangot?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Azért az is szégyen, hogy a Playstation hivatalos csatornáján ilyen moslék minőségben streamelnek 30fps-sel...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Amúgy weben röhej ez az új puritán store, lassú mint a tetű meg állandóan errorozik és frissítgetni kell az oldalt, hogy betöltse....
Life is Strange 2 complete seasont mivel ugye behúztam az első részt, így már nem tudom megvenni és az árát se látom.... (what a bullshit) -
Lackooo84
nagyúr
Nekem még mindig a régi appot mutatja a Play Store.
-
Lackooo84
nagyúr
Amúgy elég csöves az is, hogy megcsinálták ezt az új store-t, de ugyanúgy pontatlan maradt, és nincs feltüntetve sehol a magyar nyelv (meg gondolom sok másik sem).
-
Lackooo84
nagyúr
Nemtom mi történt ezekkel biztos covid láz, de ebben a pillanatban kaptam egy 25%-os kupon kódot a PSN-re...
-
Lackooo84
nagyúr
Ha úgy is lenne, amit kétlek, akkor is nagyon könnyen ki lehet játszani. Szólok egy havernak akinek van PS5-e rátesszük az accom azt mán húzok is befele mindent, ennyi.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #263076 üzenetére
Igen, és ezt mind beleszuszakolták egy 300MB-os patchbe....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
marilllyo #262884 üzenetére
Biztos, hogy 7?
Mennyi volt a SP? Vagy ez a SP megint feltették?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kill_switch #262874 üzenetére
De amúgy azt hiszem ez ausztrál dollár, szóval nyugivan'
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kill_switch #262874 üzenetére
Akkor az nálunk lesz vagy 100euro
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
oriic #262801 üzenetére
Uhh hát ez elég trash. Ennyire futotta tőlük, egy fehér rikító hátteres vakító szarra? Tegnap néztem a vásárolt játékoknál már az új felület van, hát elég fapados, szégyen ilyen oldallal előrukkolni főleg egy ekkora cégnek. Még egy szaros szűrés opció sincs, vagy kereső. Szépen végiggörgetheted az összes cuccod, ha meg akarsz valamit találni. Egyetlen előnye, hogy nem kell 20 játékonként lapozni...
-
Lackooo84
nagyúr
Jól megcsinálta a sony ezzel a frissítéssel, hogy a róka hordja el a családjukat..
-
Lackooo84
nagyúr
Remélem mindenkinek tetszik az új ápdét.
Mivel senki nem ragel, így csak erről lehet szó...
-
Lackooo84
nagyúr
Hát eleve az ciki, hogy az drágább, mint a reluxa verzió. Alá kellett volna lőni, kb. 3-4k köré.
Szerintem aki nem akar szopni az NE frissítsen 8.0-ra!! Megy is a cirkusz rendesen. De nem is értem egyébként, már a béta első napján jeleztük, hogy ez így egy nagy kalap tehénlepény....
-
Lackooo84
nagyúr
Eza mostani akciózás is egy nagy kullantás...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
marilllyo #262181 üzenetére
Köszi. Amúgy kicsit ideges voltam, mert pont akkor szarakodott a PSN/youtube és elég szar minőségűek lettek a sztrímek, 1000/300-as nettel...
Amúgy pl. a városi (meg fűrészmalom) hordásnál arra kell csak figyelni, hogy ne kerítsenek be, mindig figyelni kell a radart merre pirosodik, hol spawnol az újabb banda.
-
Lackooo84
nagyúr
Ezzel is adtak a szarnak egy pofont...
Akinek már most kiakadt, mert több, mint level 100-as, az az új rendszerben is ki fog akadni...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hyperspace #261954 üzenetére
Ez egy rakás szar.
Talp nélkül nem lehet fektve tartani? Meg megint kis szar venti, X clamp megint kispórolva... tuti nem lesz hangos...
-
Lackooo84
nagyúr
Na talált már valaki valami buktatót az új EULA-ban?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #261423 üzenetére
Azt tudom, hogy VOLT ennyi, de most nem ennyi, és már nem is lesz ennyi.
-
Lackooo84
nagyúr
172 új eksön. Wolfi deluxon kívül nem láttam jót.
-
Lackooo84
nagyúr
PC-n a store szarakodik, nincsenek ott a jobb felső sarokban az ikonok, whishlist linkről sem tölt be stb...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
KaitouP #261164 üzenetére
Szerintem nem éri meg. Engem pl. baromira idegesít, hogy még átvezetők alatt is bugosak a fények, mintha valaki mozgatná ide-oda a fényforrást, nagyon gáz. Már fentebb leírtam jópár dolgot, de szerintem mindent elmond, hogy még a stáblista alatt is beesik az fps...
Meg ez az első mondat azért elég loller...
-
Lackooo84
nagyúr
Ezek a hülye fejlesztők fordítva ülnek a bilin. A Crash 4-nél az kap demot, aki előrendeli. Holott a demonak kellene meghozni az ember kedvét az előrendeléshez. Barmok...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Scholes9 #260995 üzenetére
Ahogy észrevettem a rendőrautók a kereszteződésekben elég sűrűn eltűnnek.
Nagyon sok hiba van benne pedig sajnos, pedig jó kis játék lenne. De főleg ezt a clunky irányítást nemtom hogy gondolták, 2005-ben még elment, de azért nem kellett volna ennyire ragaszkodni az eredetihez ezen a téren. Az autóverseny legalább sikerült kb. 5. nekifutásra classicon.
-
Lackooo84
nagyúr
Mafia Defenitive: kb. a felénél járok, hát a hangar 13 ismét hozta a formáját, ezzel a clunky irányítású bugos szarral.
A növényzet az orrom előtt nő ki b+, autók + NPC-k despawnolnak mellettem... Szerintem ezért megint kapni fognak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest