- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #256362 üzenetére
Azért a biztonság kedvéért (nagyon helyesen) a gyerek hullát az anyuka mellett letakarták pokróccal.
Spoileract3ban egy mellékküldetés. -
ProEvoFan
nagyúr
Ok.
Petíciót indítok, mert Xbox Game Pass Ultimateval egy hónapig 300 forintért lehet játszani azokkal a játékokkal, amit máshol kénytelen vagyok megvenni több tízezer forintért.
Mit képzelnek ezek?
Xboxon háromszázért?Én #tízensok(k) ezerért!He?
Ja hogy vegyek xboxot? Ok, te meg ps4et ha kell a Pókember!Ez a fenti írás egy nagy faszság.
Senki ne vegye komolyan, de remélem átjött hogy mennyire felesleges ezeken az ideglenes/végleges exkluzívitáson rugózni. -
ProEvoFan
nagyúr
Project Cars 3 egyre érdekesebb.
Vajon itt is lesz az, hogy ha ps4re megveszem, akkor megkapom ps5re is? -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #255738 üzenetére
Szerintem nem lesz.Bevárják az xboxot.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
-
ProEvoFan
nagyúr
"xbox=fillérbaszás"
Ez még mindig megy?300 forint gamepass stb?
Mi pc gamepassra fizetünk 1390 forintot, de csak két játék miatt, amit hamarosan le is mondok, mert értelmesebb lenne már megvenni őket, nem havi részletekben fizetni a szolgáltatásért, mikor a csomag 5%át használjuk ki. -
ProEvoFan
nagyúr
Ti kaptatok ajándék pénzt a Sonytól? Szavazás. [link]
Ez konkrétan egy faszság.Adnak mindenkinek vagy senkinek.
Meg jó lenne tudni aki kapott, az miért érdemelte ki... legalább ennyi infót kaphatnának... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bogyi007 #255223 üzenetére
Ha nem akarsz online myclubot játszani, akkor jó a sima.
Gondolom az edit file jó mindenre, mindegy hol veszed.
A Master League lesz a te kedvenced, én már látom.Bajnokság indítása egy alacsonyabb/legerősebb osztályból, amit minimálisan menedzser szerűen irányítható.Nem kell nagy dolgokra gondolni, de a lényeg benne van; te adod veszed a játékosokat.Van benne BL is, ami már nem licenc, mert az EA megvette azt is.BL himnusz nélkül az edit file megoldja ezt is.
Melyik edit filet töltsd le? Jó kérdés, ebben nem tudok segíteni, mert innen a fórumról kaptam egy fizetős linkhez felhasználó nevet, jelszóval. LnB linkelt még free edit filet, amit most nem találok meg... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bogyi007 #255211 üzenetére
MyClubhoz kapsz plusz ingyenes játékos nyitási lehetőséget , Ronaldinhot meg egy-két hasznos dolgot kezdésnek.
Meglehet oldani a liszenszt.USB kell hozzá, és lehetőleg ingyenes edit file.Igen, vannak fizetősek is.Youtube tele van a "hogyan kell felrakni az edit filet" videóval.
Elvileg a PES 2021 kap egy fizetős digitális patchet.Mikor, mennyi lesz az ára?Nem tudni.
Mire számíthatsz?Offline gameplay jobb, mint a Fifaban, az online része ugyan úgy csalhat, mint az EA agyon reklámozott focit imitáló csodájában.Én csak Mester Ligát játszok, azt szeretem. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
F-ECT$ #255036 üzenetére
Lehet hogy szar duma amit írni fogok.
Sokáig gondolkodtam a xim4 vásárlásán, anno a bénaságommal tele is sírtam a topikok...de a lelkiismeretem nem engedte megvenni, nem akartam közel azonos értékű egér+bill párossal játszani a kontrollerrel játszók ellen.Nem lett volna fair és a siker sem lett volna édes. -
ProEvoFan
nagyúr
Szia!
COD Modern Warfare pont játszható natívban egér+billel.PS4be bedug, ennyi, mehet a móka.
Illetve automatikusan egérrel játszó szerverre fog betenni.
Sok free to play játék még támogatja a natív használatot.
Ha rám hallgatsz, akkor kontrollerrel érdemes megtanulni játszani, mert ez egy konzol, nem pc.Én is szoptam a multis FPS játékokkal, de mára már nem probléma.
Amit vettél átalakítót, az kb semmit nem ér.Ha normális átalakítót akarsz, 40ezer forint.Xim4, xim apex.Neten nézz utána. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #254991 üzenetére
Remélem nagy eladásokat produkál máshol is, mert ps5ön is szeretnék játszani a Sucker Punch féle szamurájosdit'.
-
ProEvoFan
nagyúr
Egy kis ízelítő a Wreckfest-hez.Anno felvettem egy zúzást. [link]
Kb ilyen hangulatban telik el az összes verseny.
erahurka
Ez roncsderbi, nem Forma1. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #254658 üzenetére
Japán szinkron, magyar felirat.
Kurosawa módot csak pár perc erejéig néztem meg, mert ez a grafika eszméletlen brutál.Na meg a hangulat!!! A bevezetőt csak kétszer kezdtem újra, mert annyira fasza hangulata volt a spoiler spoilercsatának.Az a lovas roham epic volt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #254636 üzenetére
Eszméletlen gyönyörű.Igaz valós hdr10 tévén nyomom, szóval nem panaszkodok a látványra.
Ez a kis slim mire nem képes.
TLOU 2....de azt tudja mindenki, hogy a Naughty Dog a Playstation kihasználtságának a nagymestere.A többiek más ligában játszanak és ebben a másik ligában a Ghost of Tsushima előkelő helyen van. -
ProEvoFan
nagyúr
Ha már PC.
Minap olvastam a Steames felmérést, miszerint a közvélemény kutatást kitöltő felhasználók kőrében csak 2,5%-a(!!!!!!) használ 2160p vagy feletti felbontást...
Ennyit arról, hogy PCn mindenki a maximális szintre törekszik és PCn minden szebb/jobb, mikor a konzolok ellen kell érvelni. Így van.Szebb meg stb...,csak minimálisan használják ki, mert kibaszott drága, inkább a többi általánosságban gtx1060 vagy alatti vgat használ. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Digitálisan vagy lemezen vettétek meg a Ghost of Tsushimat?
Kiváncsi vagyok rá. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Wesder #254354 üzenetére
Köszi a tippet.Megsasolom majd.
Egyelőre a Warhammer Martyr Prophecyt tolom. Péntekig szeretném végigjátszani.
Fura lett ez a játék.A szebb, nagyobb tévémen valahogy csúnyább lett a kieg, mint az alapjáték.Mondhatni ocsmány.A történet és a hangulat visz előre, mert az még mindig rendben van. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #254351 üzenetére
Neon Abyss megy a kívánságlistámra.
-
ProEvoFan
nagyúr
"charm of hachiman's favor"
Ghost of Tsushima digital deluxe editionhoz jár.
Ez mi a szösz? Skin? Ruha?Gift?
hombre[EU]
Aha.Köszi. De még mindig nemtom' melyiket vegyem. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #254304 üzenetére
Ne viccelj, simán!
Amúgy is, Metacritcen 81%on áll, tehát ár/érték arányban jobb mint a 84%os Ghost of Tsushima. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Edgar2621 #254272 üzenetére
Nem fognak.Minek is kellene? Az idei fifa topik is tele van sírással a játékmenet és az online faszságok miatt.Fifa 17 óta ezt látom, meg azt, hogy minden évben ugyan úgy megveszik ezek a síró emberek, mert...erre nem tudom a választ.
Mindegy mit tesznek eléjük, megveszik.EA meg szarásig tömi a zsebét.Amíg ez a kettősség megvan, addig nem lesz változás. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
S e t h #254254 üzenetére
Első napon valószínűleg jön egy nagy patch.
"Fő- és melléktevékenységek parádés egymásba fűzése."
Ez az egyik pozitív kiemelés egy magyar tesztben.Reméljük a legjobbakat.A Witcher 3 történet/párbeszéd/mellékküldetés orgiát ne várjál.Ezt maximum a Cyberpunktól fogjuk megkapni. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #254231 üzenetére
Persze.
20900 forint.Meg kell gondolni mire költjük.
Sony ex címről van szó, szóval nehéz mellé lőni, de az ördög nem alszik.
Elvileg 50-60 órás a játék.Tapsvihar! -
ProEvoFan
nagyúr
Jólvan.Megnyugodtam, megy az előrendelés.
Kedvenc online gamer magazinom szerint a Ghost of Tsushima 10/10. [link] -
ProEvoFan
nagyúr
Ghost Recon Breakpoint hétvégén ingyenesen játszható lesz. [link]
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Fox Mulder #254034 üzenetére
Naaaaaa...a Death Stranding nem volt lerágott csont, sőt....
Ennek ellenére konkrétan lehülyézte azt, aki játszik azzal a szarral.... -
ProEvoFan
nagyúr
Gravel [link]
Játszik ezzel valaki?
Olvastam róla két tesztet, amikben a középszerűség mintapéldájának tekintik, de ennek ellenére teljesen vállalható a játék. -
ProEvoFan
nagyúr
Roppant érdekesek az Ubisoft játékok.
Wildlands, FC V, FC New Dawn, AC Origins, Division 2 amivel eddig játszottam és a Division 2t leszámítva, mind ki is platináztam.
Mitől érdekes?Az összes repetitív.Nem kicsit, nagyon.Könnyen beleunhat az, aki nem szereti a sok(k) szabadon mászkálást, gyüjtőgetést, stb... Én pont szeretem.Leköt.A recepten tényleg kellene frissíteni, de ne kérdezd meg hogy mit, mert azt én sem tudom megmondani.
Teljes áron nem venném meg őket, de nyomott áron, jól leakciózva veszek még jó pár Uborka címet, az tuti.Miért?Mert szórakoztat.
Ja, éppen a Breakpointon gondolkodok, mert jönnek gépi játékosok.Hív a dzsugel. -
ProEvoFan
nagyúr
Ghost of Tsushima teszt embargó mikor jár le?Holnap?
-
ProEvoFan
nagyúr
Tartottam egy kis retro hetet.Vettem pár arcade/shooter játékot, - hiába no, gyerekkori kedvenc stílusomról van szó - amiket végig is játszottam már.Ajánlani tudom őket, aki egy kicsit is vevő erre a stílusra.Még mind akcióban vannak.
Tesla vs Lovecraft [link]
Titan Attacks! [link]
Ultratron [link]
Habroxia [link]
Nex Machina [link] -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
RangerFox #253722 üzenetére
El sem olvastam, mert még a tesztekben is leírták, hogy önállóan futtatható.
Az alapjáték az egyetlen lemezes játékom, tehát nem para, de inkább megveszem digitálisan, a f@szom az aki dugdossa a lemezt.
Amúgy jó játék, bátran ajánlom mindenkinek és a platina is rejt egy kis egészséges kihívást. -
ProEvoFan
nagyúr
Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy [link]
Nem úgy volt hogy ez a kiegészítő önállóan is futtatható?
Nem tudom működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest