- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
-
törölt tag
válasz
Jim-X #126910 üzenetére
Az biztos, hogy a következő szint már az OLED, csak még drága. Addig nem is nagyon érdemes tévét venni. Azok szívnak, akiknek még nincs SUHD tévéjük, mert gyakorlatilag az elavult technológiával kell kihúzniuk még vagy 2-3 évig, amíg az OLED ára a mostani SUHD szintre esik,
-
Madwe
nagyúr
válasz
Jim-X #126908 üzenetére
Azt az új technológiát idézőjelbe tenném, a sonynál ezeréves triluminos is quantumdotos volt.
A rendes qledek pedig nem léteznek még, a samsung marketingesei próbálják annak eladni az új lcd szériáikat...
Az oled pedig olyan kontraszttal rendelkezik, hogy beszabehuItt már nincs háttérvilágítás, minden egyes képpont maga világít, vagy sem. Így pl nincs blooming effekt világos részeknél sötét hátteren (amit a local dimming próbál meg lcd esetén több kevesebb sikerrel eltüntetni) pl sötét képnél feliratnál, vagy űrbeli képnél a csillagok, űrhajó hajtósugara körül. Nomeg eleve bármilyen képen a fekete az fekete, nem világító szürke
Persze kiállításokon boltokban ez nem jön elő, hiszen ezerrel ég mindenhol a neoncső, s ugye a rendes feketéhet sötét környezet kell, így az oled előnyei itt nem láthatóak. Érdemes megnézni otthoni környezetben, vagy olyan bemutatóteremben, ahol nem ezerrel ég a fény, esetleg félhomályt tudnak biztosítani... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jim-X #125989 üzenetére
Nálunk kettő kontroller van.Ha az egyik nincs használatban, akkor a géphez kapott usb kábellel összevan dugva és tölti közben.Töltő állványt csak akkor érdemes venni ha szinte mindig mind a két gamepad használva van.
Tegnap rengeteget játszottam a PESel.Nem bírta estig, késő délután tölteni kellet. -
eisento
addikt
válasz
Jim-X #125919 üzenetére
Szia.
Kameras jatekok:
Rabbids invasion
Just dance 2017
The playroom
Tearaway unfolded? Ebben nem vagyok biztosMeg van a sonynak ez az uj party jateka bar sztem ahhoz inkabb okostelo kell nem kamera...
That's you a jatek neve bar ez lehet nem kameras jatek, tobbiek majd megmondjak
-
hitchins
őstag
válasz
Jim-X #125919 üzenetére
Amazonon mintha lattam volna 300-ert egy helyen de szerintem ez jo ar.
Kamerahoz en nem tudok hozzaszolni. Szerintem ps4 nem acelos ilyesmiben.
Ilyen szemponbol xbox talan jobban el van eresztve de ez annyit jelent hogy 1-2 jatekkal tobb van.
Sztem ez konzol generacio nem igazan hasznalta ki a kamera lehetosegeit. Anno x360-re tobb ilyen jatek volt. Max vr miatt van jelentosege.
De ez csak egyeni velemenyem. -
hitchins
őstag
válasz
Jim-X #125917 üzenetére
Azt jelent hogy hozza van csomagolva a jatek.
(Nem kulon kapsz hozza a polcrol egy jatekot, hanem a gep melle teszik a ps4 dobozaba mar gyarilag.
A ps4 dobozan is fel van tuntetve a jatek kepe)
Fifa 18 pedig ugye uj jatek tehat mostani csomag. Ha pedig mostani akkor biztos hogy mar slim modell van a dobozban.14 nap ps plus minden uj accounthoz jar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest