- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
lazioforever #187906 üzenetére
Ez jó kérdés, mert én a Bloodborne-t játszottam "előbb" (igazándiból a Nioh-t, de félre lett téve). Szerintem a Nioh jobb választás kezdőként, mert az alapjáték egész jól kivihető, ha használsz pár in-game segítséget (onmyo, ninjutsu), a dlc-k már más tészta... Oda már nem árt némi skill is.
-
saelin
veterán
Azt is tegyük hozzá, hogy nincs mindenkinek ideje 20x nekiugrani egy bossnak, én is ott tettem le a Bloodborne-t amikor végére értem az alapjátéknak. Mondták nekem hogy utána lett volna izgi, de én nem láttam már benne többet, csak hogy nem 20x, hanem 40x fogok meghalni. Most a Nioh-t tolom és jelenleg azon az állásponton vagyok, hogy kijátszom normálon és teszem is félre (amúgy is ez lesz a sorsa, mert 22-én jön az Anthem), mert nem vagyok egy nagyon "skilles" játékos. Valahol a rossz és átlagos között lehetek.
Nálam az összes soulslike játékot vagy az úgymond nehéz játékokat az időhiány végzi ki. Meló előtt-után 1-2 órám van MAX játszani, így türelmem sincs többször nekimenni valaminek, mert állandóan az órát nézem. Ha hétvégén nem kell dolgozni, akkor simán tudok magamnak egy délutánt rászánni a játékra. Nioh-ban is hétköznap csak a Coop megy nálam, többre nincs ingerenciám.
-
saelin
veterán
Én decemberben kezdtem el a Persona 5-t és még mindig nem fejeztem be. Egy 1 órás play season alatt annyi minden történik, hogy annyi nekem elég szokott lenni belőle. Nekem ez a játék olyan mint egy anime sorozat. Eddig mindig amikor meguntam volna bedobott valami új dolgot, hogy nesze, csináld ezt is. Iszonyat sok tartalom van benne.
-
saelin
veterán
válasz
Wesder #187291 üzenetére
Nekem szinte minden egyes online fps-t újra és újra meg kell tanulnom játszanom, komolyan, játékonként eltérő az irányítás érzete. Emlékszem sw battlefront 2-ben mennyit szenvedtem mire meglett a "feeling"... Ahány játék (motor) annyiféle megközelítése van a dolognak.
-
saelin
veterán
Valami nálam megint nem oké kontroller téren. Be van kapcsolva hogy állandóan adjon USB-n keresztül áramot a ps, de még így is már második napja csutkára merülve veszem le róla a kontrollert.
Most rádugtam és tölt szépen.
Szerk: Megvan mi a kínja. Ennek a kontinak is kényes lett az USB portja. Ha nem úgy all benne a kábel (kicsit felfelé kell feszíteni), akkor nem érzékeli hogy be van dugva. Ez már a második kontrollerem ami így járt...
-
-
saelin
veterán
válasz
Bad Pritt #186872 üzenetére
A demóban nagyon bejött a harcrendszere és ettől még csak több lesz benne a teljes játékban! 2 évig elvoltam a Warframe-el is, de már iszonyat unalmas tud lenni, kellene valami új lootolós játék. Egyébként az egyetlen aggályom az, hogy irtó kevés lesz a content... na, és ugye ott van ezek mögött az EA is, akiknek ritka rossz hírük van. Mondjuk a battlefront 2-t utólag kipofozták, így van némi remény arra, hogy itt már tényleg tartják magukat a mondottakhoz.
-
saelin
veterán
válasz
BoneDragon #186548 üzenetére
Kizártnak tartom a Steam-el való összekapcsolást.
-
saelin
veterán
A Path of Exile-t ismét elhalasztották... Most márciusig. December óta ezt csinálják waze!
Inkább ne mondjanak semmit, és akkor nem is várja majd senki. -
saelin
veterán
Gyerekek, ebben az Apex-ben a sok codon nevelkedett melett labdába sem tudok rúgni. Egy sarkon befordulva is simán adják a headshotot.
-
saelin
veterán
Valakinek van valami tippje arra, hogy Game Event Notification-ről hogy lehet leiratkozni? FFXIV-re vagyok feliratozva, de már évek óta nem nyúltam hozzá, de folyamat kapom ps-re az event értesítéseket. Turtam a Google-t is, de sehol semmi releváns infó.
Amiket eddig próbáltam:
- A játék nincs feltelepítve.
- Nem vagyok community-ra feliratozva.
- Az event menüpont alatt nincs semmiféle unsubscribe gomb.
- Az account magangement/account information/PS Subscriptions alatt csak a ps+ előfizu szerepel, a Services List menüben nincs FFXIV feltűntetve...
- Néztem a PSN-t asztali nézetben és áttúrtam az összes menüt, de ott sem találtam erre vonatkozó információt vagy beállítást.Sooo, egy ilyen feliratozás lifetime érvényű? :/
-
saelin
veterán
válasz
vonSux #186044 üzenetére
A vip demóhoz képest rengeteg bugot kijavítottak mostanra. Cirka egy hét alatt! Persze még most is vannak benne bogarak, de a kritikus hibák nagy részét megoldották. Úgyhogy a Bioware programozói csak tudnak valamit. Mostmár nyugodtabban várom a full játékot, mint a vip demo frusztrációja után.
-
-
saelin
veterán
Végigszaladtam a Bulletstorm-on. Annyira nem rossz játék tényleg, de az irányítása katasztrófális! A pláne az egészben, hogy nem is lehet remappopni a gombokat. A story bugyuta, a karakterek kb mintha az Unreal Tournament-ből másztak volna ki. Lehet hülyén hangzik, de én egy cinematic fps élménynek írnám le, ami tele van átvezetőkkel és eyecandy helyzetekkel, egy picit az új Doom-ra is emlékeztetett a benne lévő trancsír miatt. Az sem hátránya hogy jó rövid a story...
-
saelin
veterán
válasz
szallasi007 #184567 üzenetére
Far Cry New Dawn. Ne értsetek félre, nem azt mondom hogy jó játék vagy hogy tetszik, csak az ubi munkatempóján fejhez kaptam.
-
saelin
veterán
Egy kicsit mondjuk durva hogy az Ubisoft meglovagolja a Bethesda bukását, és kiad ilyen rövid időn belül egy posztapokaliptikus setting-ü játékot, coopal, craftingal, járművekkel. Elképesztően nagy fejlesztő birgádjuk lehet, hiába tudjuk hogy nem sok munkát öltek bele, de ez a gyors fejlesztés és kiadás...
Le a kalappal az ubi előtt. Igazi szörnyetegek. -
saelin
veterán
Tölthető az Anthem vip demo. Pénteken este meg már játszható lesz.
-
-
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan #184349 üzenetére
Egyszer próbáltam netes társkeresőt és beleírtam, hogy a hobbim főként Gaming, de anime és a japán művészi kultúra is érdekel. Chaten nem egyszer megkérdezték tőlem hogy milyen sokat játszom, mit szeretek a mesékben stb. Egy lánnyal el is mentem kajálni és ő is kérdezte, hogy mit értek Gaming alatt. Elmondtam neki, de láttam a fején hogy nem tetszik neki, sőt, szinte fintorgott. Nem is hívott másnap...
-
saelin
veterán
Ps+ tagoknak most ingyen beszerezhetőek a Persona 3 és Persona 5 Dancing in starlight/moonlight témái. Eléggé jók!
-
saelin
veterán
válasz
koncsik #183991 üzenetére
Surviving Mars-t tudom ajánlani, nekem megvan és már 2x játszottam "végig". Az a legjobb az egész játékban, hogy simán kibír több new game-t, mert annyi változó van:
- 10 sponsor közül választhatsz, amik eltérő bónuszokat adnak. Más a kezdő tőkéjük, a toborozható emberek száma, hogy mennyi research per Sol-t tudnak kitermelni, a nyersanyagokat is más áron tudják eladni és ahogy említettem mások a bónuszok. Pl időnként kapsz pénzt, nagyobb rakéta teherbírás, olcsóbb épületek stb.
- 11 commader profile van, amik megint csak különféle előnyöket adnak.
- 9 Mystery story line van, amiket vagy random vagy magad választasz ki. Lényegében ezek story eventek a gameplay alatt. Némelyik felér egy challenge-el, mert ha elbukod rámehet a koloniád.
- Változtatható a Game Rules. Ez annyit tesz hogy tweakelheted a játék szabályait. Pl a Tech fád totál random, nem kell karbantartani az épületeket (easy mód kb, trófeák tiltva vannak az ilyen könnyítések alatt), több meteor stbSzerintem messze ez a legjobb building game a Ps4-re. Főleg a rework óta!
Szerk:
Az Aven Colony-t pedig kerüld el, mert nagyon sekély, rosszul van megírva (szarul fut) és egyszer kijátszós. A kommented pedig felhívta arra a figyelmem, hogy nincs Civilization játék Ps4-re... Há Wtf. -
saelin
veterán
válasz
Zolibacsi88 #183846 üzenetére
Inkább Anthem, de azért tűzbe nem tenném érte a kezem.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #183632 üzenetére
Az mekkora lenne.
-
saelin
veterán
válasz
Madwe #183316 üzenetére
Nekem is van egy 100+ játékból álló backlogom...
Megfogadtam még decemberben hogy mostmár csak évi 1-2 játékot veszek, hiszen van bőven mivel játszani a Ps5-ig és utána is. Egyedül amin most vakarom a fejem az az Anthem. Grindelős multis játékból nem sok van, csak majd a Path of Exile jön még február elején, vagyis bízom benne hogy akkor, mert akkor megúsznám az Anthem megvásárlását - és az esetleges csalódás is elkerülhető lehetne.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #183118 üzenetére
Nem kell sokat várni tőlük. Lett egy csomó pénzük és most próbálnak valami újat.
-
saelin
veterán
Tegnap este unalmamban letöltöttem megint a Gwent-et, a játék egy az egyben átalakult az utolsó próbálkozásom óta. Kapott egy nagyon stílusos tutorial-t, reward rendszert, újra lettek balanszolva a kártyák és a core mechanikák is megváltoztak. Ez mind az előnyére!
Szerintem aki kapós a kártyás játékokra az mindenképp nézze meg, mert ha a régi Gwent nem tetszett neki ez biztos fog.S e t h
Nekem megvan az Odyssey, de eléggé lelketlen szegény. Mindig félre teszem, mert megunom és csak hetek múlva veszem újra elő, akkor is csak pár napra. A látványon és zenén kívül tényleg nem sok mindent tud nyújtani. Vannak tőle sokkal, de sokkal jobb játékok! -
saelin
veterán
Kipróbáltam a God Eater 3 demót... Úgy hiszem ezt sem kell megvenni. Eléggé gagyi egy MHW után.
-
saelin
veterán
válasz
Woodslave #182650 üzenetére
Nem mindenkinek való. Ismerősöm úgy felcseszte magát a Bloodborne-on hogy ketté csavarta a kontrollert...
De nem egyszer én is rángógörcsöt kaptam tőle. Cserébe amennyi ideget megettem a játékkal, úgy napközben átmentem Gandhi-ba és semmi nem tudott felidegesíteni. Szerintem jó játékok a soulslike-ok, mert az emberbe ver egy kis fegyelmet és mentális erőt. Tégy vele egy próbát, de csak a saját felelősségedre! -
saelin
veterán
válasz
#58978304 #182567 üzenetére
Akkora gány a ps store hogy az nem igaz! Beírom ugyan azt amit a képeden látok és több száz találatot lök ki, majd beírom a 1-Shot demo kifejezést és 1800 találat... Ezek egyikében sincs benne egyik kifejezés sem, de mégis listázza őket.
Appon keresztül pedig az 1-Shot-ra egyből kidobta.Nem ártana a Sony-nak picit dolgoznia ezen, mert a store-juk alkalmatlan a játékok böngészésére.
-
saelin
veterán
Igazándiból csak azért kezdtem bele a SW: BF2 multiba mert neten sok pozitívumot olvastam róla, legalábbis a startjához képest. Csak egy idő után elkezdett irritálni benne ez+az és teljesen elment tőle a kedvem.
Persze az sem segít neki, hogy engem nagyon emlékeztet a Battlefield One-ra, ami ugyan így egy veszettül jól kinéző játék, de a gameplay (multis játékhoz mérten) nagyon hamar kifulladt nálam.
Próbáltam a Destiny-t is tavaly és most az Anthem a kiszemeltem, de kezdem úgy érezni hogy az AAA multiplayer játékok számomra sótlanok. -
saelin
veterán
válasz
RolEnD_ #182343 üzenetére
Ha az objektívákat véded/támadod azért is jár plusz pont. Amúgy a mai nappal elengedtem én is a játékot. Középszerű és csak az sw köntös miatt van némi varázsa. Még jó hogy akcióban szereztem be ezt és az első részt is, mert teljes áron biztos nagyon csalódott lennék miatta.
Multis játékokból még a Division van itt és a Monster Hunter World. A kettő közül valamelyiket el kellene kezdeni, mert ugyan játszogattam velük, de csak pár órácskát. Nem mélyültem bele egyikbe sem.
Psfanboy
Írjad nyugodtan. Ha úgy gondolod jöhet privátba is. -
saelin
veterán
Sw battlefront 2-ben ezek a choke point-ok a sírba visznek.
Nem hiszem el hogy nem tudtak volna valami mást pálya design-t összerakni, hogy ilyen egy helyben toporgós, gránát dobálós helyzetek ne alakuljanak ki. Ez mind a védő és támadó oldaláról nézve is láma gameplay-t eredményez. Már csak forgatom a szemem ha egy ilyen alakul ki, mert egy ilyen pontnál (soloban legalábbis) 50/50% hogy vesztünk vagy nyerünk. -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #182187 üzenetére
Bugysoft. Nekem még mindig az a kedvencem amikor a Syndicate-ben a háztetőről lerántottam egy ürgét, közvetlen utána a karakter elengedte a párkányt, majd átzuhant a talajon és kapálózott a "levegőben" a város alatt.
Persze ha progress-t hátráltató bugba futok bele az annyira nem vicces...
-
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan #181872 üzenetére
Egy openworld star wars játékért azért én is oda lennék. Kicsi rpg, faj, "kaszt" választás, questek...
Mindig az értékes univerzumokból nem készül sosem egy normális játék. Warhammer, Star Wars, Stargate, Dune mindegyikben van annyi, hogy megérje vele foglalkozni. Elég megnézni csak a Witcher-t. Senki nem ismerte és teljesen frissnek hatott anno a rasszista, darkos világával!
-
saelin
veterán
Felvettem a Star Wars Battlefront 2 szerencsétlenkedésem...
Próbáltam aim asist off, on, 3rd person, 1st person, de mindenhogy ügyetlen vagyok. Mondjuk amit észre vettem hogy fps nézetben sokkal jobban figyelek, míg külsőben néha azt sem veszem észre ami az orrom előtt van.
Ja, a videót majdnem elfelejtettem: [link]
-
-
saelin
veterán
2-3 napja játszom a sw battlefront 2-t és még mindig nem tudok benne célozni...
Tökre olyan vagyok mint egy noob aki most kezdett kontrollerrel játszani.
-
saelin
veterán
válasz
tothjozsi96 #181739 üzenetére
Nem mindennapos, de amikor haver átjön van hogy reggel 10-től este 8-ig nincs töltőn a konti.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #181683 üzenetére
Ha jó mechanikái lesznek akkor pár embert behúzhatnak vele (lásd Warframe), de eddig semmi mélyet nem láttunk a játékból. Eddig nekem az jön le, hogy egy "easy to pick up" gameplayt csináltak, ami elé naponta leülsz, gyűjtögetsz, fejlődsz és ezt ismételgeted amíg elérsz egy pontra. Ezen a ponton meg vagy lesz még content vagy nem (endgame), és azt is ki tudja meddig lehet nyúzni.
A másik meg ami engem visszatart a játék megvásárlásától, hogy 1-1,5 év múlva kukázva lesz mint a destiny első része, és kiadják az Anthem 2-t... Nem hiszem el hogy egy AAA studio sem tud valami jó hosszútávú játékot összelökni, amit évekig csak bővítene. Nekem ebben priceless a Warframe és a nemsokára Ps4-re is megérkező Path of Exile. Lassan de biztosan csorognak ezekhez a contentek, egyedüli hátránya ennek az üzleti modellnek az elképesztő mennyiségű grind, ami a free to play velejárója inkább.Ezt pont beszéltük haverokkal is, hogy ha az Anthem-et is sokáig támogatnák, jönnének hozzá tartalmas DLC-k, akkor boldogan dobnánk utánuk a pénztárcánkat, csak túl sok a de... Új IP, amit egy olyan studio csinált akinek eddig single cuccokkal volt tapasztalata, túl ködös a játék core mechanikája még mindig és a legborzasztóbb az egészben, hogy az EA áll mögöttük. A szívem az mondja vegyem meg, de az agyam visít, hogy No, no, nooo...
-
saelin
veterán
válasz
RangerFox #181656 üzenetére
Hirtelen én is elbizonytalanodtam. Nem mondom hogy egy az egyben destiny, mert más a movement és a fegyverek is másképpen viselkednek (sehogy?), de az egész nagyon rá emlékeztet.
Áh, írtam egy csomó mindent de inkább kötöröltem. Megvárom az első éles próbát a véleményem kinyilvánításával.
-
saelin
veterán
válasz
hitvanyalak #181645 üzenetére
Szerintem tolható ps+ nélkül is. Tudsz egyedül is játszani "singleplayer-ben".
Szerk:
Ez az elite support oldaláról van:
"Does this require PlayStation®Plus membership to play?
Solo Play does not require PlayStation®Plus. Anything that requires direct multi-player interaction, such as Open Play, CQC, Private Groups requires PlayStation®Plus."Ha egyedül Soloban tolod akkor nem kell hozzá, hiába csatlakozik a szerverekhez.
-
saelin
veterán
válasz
markknight #181572 üzenetére
Pont ma telepítettem fel a játékot. Igaz, kegyetlen béna vagyok venne. Jó ha 8 killt össze tudok szedni.
-
saelin
veterán
A Portal Knights az egész jó. Szerintem egy kicsit a Dragon Quest Builders-re hajaz, ami nálam pozitívum, mert vagy 3 hétig le tudott kötni az a játék. A legnagyobb szívfájdalmam a DQ Builders-ben az, hogy nincs benne multi...
Jön belőle egy második rész valamikor, amiben lesz már coop, egy csomó quality of life változtatás, jobb grafika stb. Én bízom benne hogy sikeres lesz.A Steep meg egy az egyben a Crew-re emlékeztet, csak téli sportokkal. Nagyon ergya.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #181513 üzenetére
Amikor veszed fel a ruhákat és fegyvereket írja hogy mire ad bónuszokat. Neked olyan kell ami az Assasin dmg-ed növeli, de akkor a képességeket is abból a fából válogasd, mert különben semmit sem fog érni.
-
-
saelin
veterán
Éjfél elmúlt. A Ps+ játékok nem ma lennének elérhetők?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest