- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Zombie Army játékok jók? Most nézem hogy jön a 4. rész.
Ehh belenéztem egy gameplay-be és béna... Sniper Elite csak zombikkal. Azt hittem valami Wolfenstein féle FPS.
-
törölt tag
Az F1 bántóan átlagos. Még mindig ott tartunk 2019-ben, hogy ha egy autó megáll technikai gond miatt (ami a játékossal meg se történhet), akkor egy idő után eltűnik az út széléről, semmi olyan hogy odafutnak a pályabírók, jön a daru vagy ilyesmi. És még sok gagyi vagy buta megoldás van benne.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #222264 üzenetére
A lány is csak random odaült közéjük, semmi köze hozzá
-
törölt tag
-
törölt tag
Bloodborne-t nyomtam, ott is ilyen volt a checkpoint rendszer. Csak ugye ott nincs ugrabugra. Siriust nézem, Pistitől néha kivagyok, meg hogy abból áll a stream hogy cheereket meg mittoménmiket köszönget meg folyamatosan. Kedvencem mikor az összes átvezetőt végig pofázza, aztán a végén mondja hogy mekkora sztorija volt a játéknak
(#221435) markknight: Az a baj, hogy nem picit távolabb rak le, hanem visszatesz az ugrándozás legelejére. Hogy minden egyes halál után megint végig kelljen menni azon a részen. Ez időhúzás nem tartalom.
-
törölt tag
válasz
markknight #221425 üzenetére
Én live streamet nézek belőle épp. A checkpoint rendszer botrány. Igazi időhúzó szopatáscunami. Mikor végigugrálsz egy részen és ha leesel tök jól visszatesz az ugrás elé, de ha az ugrálós rész után harcban kinyírnak, akkor visszadob a legutóbbi mentési ponthoz, az egész ugrálás elé? Mi??? A DS legidegesítőbb részeit vették át. Ja és persze a respawnolás.....
-
törölt tag
Segamegadeath innen jelölt barátnak?
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Sokat tölt ez a Death Stranding?
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #220622 üzenetére
Wow, köszi
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #220619 üzenetére
Dobd át a kódot privátban, megmondom működik-e
Én miért nem kapok sose ilyet? Úgy nulláznám a walletem mint a szar
-
törölt tag
válasz
STC Speed #220604 üzenetére
Jó cucc, nem azt mondom, csak nem mindig van kedve az embernek mondjuk egy 2 órás session alatt max két küldetést haladni, mert folyton keresztül kell menni az egész térképen.
Nekem amúgy pont az eleje tetszett nagyon, a téli táj és a fények zseniálisak voltak. Aztán ahogy kinyílt a világ, úgy hígult fel a történetmesélés sok lovaglással. Koncentráltabb fomában simán zseni lenne. Mondjuk így is GOTY számomra, bocs God of War.
-
törölt tag
Na egy uccsó Death Stranding kérdés a nyelvvel kapcsolatban: a rendszer nyelve szerinti feliratot tölti be a játék, vagy lehet a menüjében választani?
-
törölt tag
válasz
markknight #220573 üzenetére
Fizess elő az EA cuccra, csak 30 font egy év, szerintem bőven jó, ha nem veszegetted meg a régebbi jó EA játékokat. 10% kedvezményt ad a Fallen Orderre is.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #220555 üzenetére
Nem akarok ilyesmivel kínlódni.
-
törölt tag
Megjött a support válasza, elvileg nincs magyar felirat a Death Stranding UK verziójában.
Aki nyomja/nyomta, mennyire vészes az angolja?
-
törölt tag
válasz
hyggelig #220488 üzenetére
Max ezeknél a nagyon sztori heavy játékoknál. Megveszem dobozosan ha azt írja a support hogy nincs. Csak nem akarok szívni vele, hogy nem értem és nem tudom átkapcsolni. Mondjuk ha jól tudom, a rendszer nyelvét is állítani kell hozzá, azt meg nem szeretném. Nevetségesek a Sony megoldásai
-
-
törölt tag
Van refund a store-ban? Megvenném a DS-t, kipróbálnám a feliratot, aztán ha nincs magyar, visszakérném az árat. Működik vajon a taktika? Vagy ezen a téren is megragadtunk a 10 évvel ezelőtti szinten?
-
törölt tag
Na azt már tudom, hogy a rendszer nyelve határozza meg a Death Stranding feliratát. De a brit csávó nem akarja átállítani nekem a gépét magyarra
Valaki nem nyomja UK Store-os Death Strandinggal, hogy megnézze nekem van-e benne magyar felirat?
-
törölt tag
UK store-os barátaim, csapatja már valaki ezt a Halál Zátonyrafutás ízét? Meg tudjátok nézni hogy van-e lehetőség Hungáriaiul aláiratozni a dolgokat?
Ha van lehetőségetek a konzol nyelvét is magyarítsátok, hátha olyan ütődött módon van kitalálva mint a Pókfiú esetében.
-
törölt tag
válasz
Dreimus #220291 üzenetére
Ezek szerint az utolsó szám csak a nyelvet jelöli? Mert ha van eltérés, akkor a DLC-k sem biztos hogy kompatibilisek. 2019-ben amúgy ott tartunk, hogy egy platform boltjában nem lehet pontosan leírni, hogy milyen nyelveken lesz benne hang, és milyen nyelveken felirat.
-
törölt tag
Van arról infó, hogy a Death Stranding UK Store-os verziójában van-e magyar felirat?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #219663 üzenetére
Erről jut eszembe a Layers of Fear, ami olyan rövid volt, hogy végigjátszás után refundolni lehetett Steamen
-
törölt tag
válasz
Zoleee83 #219584 üzenetére
Na jó de az RDR2-ben a lovaglás utazásra van. Ha alapvetően lassú a játékmenet, de az a történet fonalát előremozdító, igazi játékmenet és nem A-ból B-be vánszorgás, akkor jobban viselhető szerintem.
Volt amúgy, ahol az RDR2 elejét hozták fel, a teles részt. Na hát nekem az a kedvenc részem a játékban. De a lovaglás sokszor már tényleg Days Gone farkas kategória volt.
-
törölt tag
Ahh, egy-két szót azért elejthetett volna hogy hasonlóan jól vagy rosszabbul fut sima gépeken.
Amúgy aki nyomta már, mennyire nehéz játék?
Kap majd vajon DLC-t? Kellene a magyar felirat, de UK-ban digitálisan gondolom nem lesz. Szóval dobozost vennék, de eltér a két régió CUSA száma, így a DLC-k nem mennének később.
-
-
törölt tag
válasz
Mattb #219437 üzenetére
Project Cars 2, de azt kontrollerrel nagyon nehéz. Vagy az új Grid, de az egy fostalicska, nem ajánlott.
Amúgy szerintem a Forza Motorsportban sem jó a karrier.
A GT Sport online jó, ha szeretsz úgy is nyomulni akkor jó cucc (vannak azt hiszem hetente változó versenyek, vannak hivatalos FIA bajnokságok is). Offline tényleg csak arra jó, hogy atókázz a pályákon.
-
törölt tag
válasz
pr0bi #219431 üzenetére
(#219432) 30z.Samu: Hát az a liga azért nem karrier mód. Sőt, annyit ér, mintha kiválasztanál egy versenyt és mennél a gép ellen. Nincs pontszámítás, nincs bajnokság. Egyetlen előnye, hogy lehet XP-t meg pénzt farmolni a japppó túltolt trófeákhoz.
Pedig állítólag nagyon komoly karrier mód volt régen a Gran Turismo játékokban. Talán a PS5-ös verzióban megint lesz.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #219330 üzenetére
Nem azt jelenti, hogy milyen gyártmány? CUSA szám helyett betűvel jelezve.
-
törölt tag
Nioh mennyire nehéz a Bloodborne-hoz viszonyítva? Az elég kemény volt, de lehetett szinteket farmolni ami picit könnyítette.
-
törölt tag
válasz
headhunter86 #219273 üzenetére
Kicsit monoton a játékmenet, alig van 5 vagy 6 küldetés ami más mint az összes többi. Én Slimen nyomtam talán tavaly, amikor PS Plushoz ingyen adták, nem éreztem hogy komoly gondok lennének a teljesítményével vagy hogy tele lenne bugokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest