- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Roland861010 #103530 üzenetére
Miért ne mehetne tönkre? Lehet gyári selejt is. Megpróbálhatod a reset gombot a kontroller alján.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Roland861010 #103526 üzenetére
Talán meghalt benne az akku. Mennyit bír?
-
Lackooo84
nagyúr
BUÉK!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Oppenheimer #103459 üzenetére
213k
-
Lackooo84
nagyúr
Emagon akciós a PRO.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#45378816 #101416 üzenetére
Van, mégpedig a Turtle Beach Elite 800,nekem is ilyen van. Egyszerre telóval, laptoppal is össze van kapcsolódva BT-vel, amelyik eszköztől előbb kap hang jelet (ha egyszerre mindkettőn szólna valami) azt szólaltatja meg, egyébként felváltva amelyik éppen ad valami hangot, a telefonhívások priot élveznek, valamint a saját bázisával (tehát összesen 2 BT eszköz + bázis egyszerre) amit ahhoz kötsz optikaival, amihez akarsz (tv, PS4, stb). Viszont az ára elég borsos, 90k körül van már.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
keIdor #98164 üzenetére
Nem CPU gond. A pro 1440p-be renderel, és ezt nyomja le 1080p-be vagy fel 4K-ba a legtöbb játékban. Ez a nagy "pro extra" supersampling. Ahelyett, hogy natív 1080p lenne egy játék sokkal jobb frame rate-tel, graffal, stb, 1440p-be ugyan úgy droppolni fog minden, mint PS4-en a 900-1080p. Szerintem a pro tulajok igen ki fognak akadni (már nem).
-
Lackooo84
nagyúr
Akinek a download listbe be van téve, az le tudja tölteni a PT-t egy proxys trükkel. Ezt letöltöd, majd PC-den futtatod az .exe fájlt. Ezután a PS4-en a proxy címnek megadod a PC-dét, port 808, majd mehet a libraryba letölteni. Ha kész, kilövöd a proxyt. ennyi az egész. Én már két új gépemre is letöltöttem így.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
keIdor #98090 üzenetére
"...egyéb nagyterületű sandbox játékokban a CPU miatt soha nem is lehetne 60fps, ahhoz kevés egyszerűen.." - MGSV sima PS4-en khmm khmm.. Egyébként azért nem lesz a legtöbb játék 60fps, mert ezzel a 4K szarral erőlködnek, 4K-ba rendeltetnek a géppel 1080p-ben is. Ez itt a baj, és ezért fog megint minden droppolni, hogy még a 30-cal is bajok lesznek. elmennek ezek a picshába, de tényleg...
-
Lackooo84
nagyúr
Ha a DS lenne a gyenge, vehetnél hozzá akármilyen antennát... nem tudna visszakommunikálni. Szerintem a beépített BT-od jele gyenge. A régi laptopomban is egy antenna nélküli kis fütyi volt. A mostani viszont a wifi kártyában van, tehát van antennája is, és simán jól működik a vezeték nélküli füles és a DS4 is a lakás bármely pontjáról.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
KaitouP #97639 üzenetére
Van megbízható bolt plecsnije...
-
Lackooo84
nagyúr
A vész lemezkiadó csavar a meghajtó alatti "O" gumiláb kivételével érhető el, oda kell bedugni egy csavarhúzót, és manuálisan "kitekerhető" a lemez.
Kép a meghajtóról, ahová a csavarhúzó való.
-
Lackooo84
nagyúr
Megértük a réz hűtőfelületet egy Playstation-ben, áldott legyen az úr neve!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ForRedGlory #97545 üzenetére
4 nap igen, mert hétvége van, edigitaltól is akkor kapnád meg. A trükközést idézőjelben kell érteni.
danih: Hát én nem gariztatnék az edigitalban, köztudottan sok a baj velük. Olvass homár blogot.
erahurka: Nem tökmindegy honnan hozzák?
Rendes Sony garit kapsz hozzá, ami itthon is érvényes.
De igaz, mindenki ott és annyiért veszi, ahol és amennyiért szeretné.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ForRedGlory #97542 üzenetére
Ennél sokkal olcsóbban is kapható trükközés nélkül.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
sting2 #97455 üzenetére
MPL... egyszer volt olyan tapasztalatom, hogy vártam a csomagom, aztán már kezdett délután gyanús lenni, hogy nem jön (nálam max 1ig általában ideér, ráadásul mindig ugyan az a csávó van), aztán mondom ránézek az online követésre, látom ám, hogy azt írja sikertelen kézbesítés 11 körül. Na meg mondom a jó édes.... egyből hívtam a csávót, mert megvan a száma. Kérdezem tőle, mi ez a sikertelen kézbesítés, itthon vagyok. Azt mondja a földszinten a szomszéd mondta, hogy nem vagyok itthon (3 emeletes panel, tököm se tudja kik laknak a földszinten) WTF... Mondom ilyet többet meg ne merjél csinálni. Beszarok miket meg mernek csinálni...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
White Wolf #97404 üzenetére
Azért ne vezesd félre a kollegát. Egyáltalán nem csak felskáláz a pro. A többi előnyéről meg nem is beszélve...
-
Lackooo84
nagyúr
Gyütt az email a postától, holnap gyün a MM pro.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
N@idia #97196 üzenetére
Te kevered a gizikét a gőzekével.
A project cars az nem lett patchelve, azért fut PS4 módban (fél GPU + downclock, CPU downlock). Pro módra patchelt unlocked frame-es játékoknál 1080p-ben meglesz a 60 fps simán. "4K"-ban persze majdnem minden szarabbul fog futni, ez nem kérdés. Én inkább az 1080p + több/stabilabb frame-re szavazok.
-
Lackooo84
nagyúr
Én nem tudom itt nálunk kis hazánkban miért ilyen döcögős minden. Más országokban inkább odaadja a Sony időben, majd a webshopok elküldik előbb, (akár 1-2 nappal előtte is megkaphatod az előrendelt cuccost), mint, hogy ez történjen, hogy kapkodás legyen, és ne kapják meg a terméket időben. Van még hová fejlődni Sándor úr...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
White Wolf #97033 üzenetére
Akkor biztos, hogy üvöltök.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem olyan nincs, hogy nem töredezik.
A lemezre mindig oda ír a ps, ahol éppen hely van. Ha mondjuk tele van a HDD, és te letörölsz sok kisebb játékot, akkor azt az egy nagyobb játékot sok kis helyre fogja felírni, mivel egyhuzamban nem lesz ott a szükséges hely, és máris töredezve van. Egyébként időnként érdemes nyomni egy restore file systemet főleg ha sok a törlés/telepítés, a PS3 XMB is durván be tudott tőle gyorsulni anno.
-
Lackooo84
nagyúr
Csak mert egyik ismim reggel kapott, hogy szerdán átadják a futárnak, pedig utánam rendelte...
-
Lackooo84
nagyúr
Kapott ma valaki visszaigazoló emailt MM-ból Pro ügyben?
-
Lackooo84
nagyúr
Mikor bedroppolt az Uncharted 4 4K-ban ott nevettem el magam. Köszönjük tovább!
Elég lesz ennek a gépnek az 1080p, és jobb lenne, ha arra gyúrnának inkább.
-
Lackooo84
nagyúr
Nem tudom másnak is feltűnt e, de nekünk euba megint csak egy üres fehér doboz jutott, amcsiknak rá van nyomtatva a ps4 pro logó elöl meg oldalt...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Akit érdekel felkerült (visszakerült) MM-ba az 1TB slim pakk a két COD résszel előredelhető 112.5k.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
miklos0308 #96574 üzenetére
Hát a gold sajnos tényleg nagyon a legalja hangzásban. Akiket ismerek és arról váltottak mind azt mondták, hogy nem tudták hogy tudtak eddig azzal játszani.
A Pulse nagyon jó, és rezeg is, de sajnos hajlamosabb a törésre.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
miklos0308 #96567 üzenetére
Sony Goldot neeeeee, semmiképpen se vegyél. Inkább még gyűjts hozzá egy kicsit, és vegyél egy Pulse-t. Itt a ph-n nemrég volt egy új eladó Gold árban jó sokáig.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Tróger Frank #96524 üzenetére
Ez meg most is ennyibe kerul... Jol atverték
Up: mar elfogyott, de online rendelesnel olcsobb lett volna. Nemreg meg volt belole. Erdekes mod "elfogytak" a ps4 konzolcsomagok az akciora...
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem már a 1080/60 sztrímelés miatt megéri a pro.
-
Lackooo84
nagyúr
Milyen rafinált a MM, az új slim gépcsomagokat levették az akció előtt....
-
Lackooo84
nagyúr
Egy jó hír hátha esetleg valaki még nem tudja: A PRO-n nem érintős, hanem fizikai gombok vannak.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
GazRic #96299 üzenetére
Nekem a múlt héten azt mondták, hogy 10-én kapják a készletet (lol), és akkor kezdik meg feldolgozni a megrendeléseket. Ahhoz képest, hogy hivatalos Sony viszonteladók, nekem ez eléggé sántít, tekintve, hogy az összes többi bolt már napokkal előtte megkapja az árut, hogy teljesíteni tudják megjelenésre a rendeléseket. Majd kiderül, ha pénteken kapnám az nem lenne érvágás, de ha csak hétfőn érne ide, akkor azért kresss lennék...
-
Lackooo84
nagyúr
Nem igaz nem unják már ezt a Nürburgring-et...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest