- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Mutatnék én neked pár animét, amiben olyan story van, hogy meghajolsz előtte vagy közben oda-oda nyúlsz a zsepihez. A grafikai stílus mondjuk a mai napig nem értem hogy taszíthat valakit, mert még igen jól kidolgozottak a karakterek kinézetei, animációi stb. Persze aki élőszereplős filmhez van szokva, annak elsőre fura a "rajzolt" grafika, de ezek biza tiniknek, van hogy felnőtteknek szóló művek.
A Grave of the Fireflies c. anime volt az, amivel végig sírattam az összes ismerősömet.
-
saelin
veterán
válasz
hhenry #230213 üzenetére
Na, ez pont nem az a cucc amit használtan vennék! A lencsék, a headset méret állító bigyója, millió kábel, 2 kontroller és azok gombjai, egy ratyi kamera... No way. Annyi minden lehet rossz, hogy ebből csak vatta újat, de azt a kezdetlegessége miatt csak akciósan éri meg szvsz. 90k-t nem ér!
-
saelin
veterán
Fuu! Előző héten visszamondtam a psvr-os rendelésem, most meg lehet mégis vennék, de nincs jó árban sehol. Végén még a kedvem is elmegy tőle.
-
saelin
veterán
Hol lehet psn magyar feltöltőt online venni? A konzol világ már nem fogad el online fizetést.
-
saelin
veterán
Tegnap Pc-n kipróbáltam a GTFO című játékot. Fú, ez nagyon jó lenne ha jönne ps-re is! Randomokkal elképzelni sem tudom hogy működne, de ismerősökkel kegyetlen fun.
-
saelin
veterán
válasz
parandroid #230021 üzenetére
Mi a baj a tp-vel? Nekem az itthon lévő Archer nagyon szépen teszi a dolgát.
-
saelin
veterán
Akkor írok egy "rövid" story-t a gamer lakótárs keresésről. Nem annyira vicces pár aranyköpést leszámítva, de annyira jó hogy ilyen is van a mai világban.
Még nyáron ürült ki a melettem lévő szoba, mert a srácnak "alvásproblémái" voltak a bulik után. Volt vita a főbérlővel (aki gyermekkori barátom, szóval inkább afféle álvita volt csak), hogy nem jön ki jól velem, minden éjszaka a kontrollerel zörgök, mászkálok stb, és hogy ez őt nagyon zavarja. Meg nem engedtem neki, hogy az ittas barátai itt aludjanak. Szóval felhánytorgatott mindent amit tudott.
Itt kaptunk egy hét békülési időt, majd megint összeültünk a főbérlővel. A lakótársam arra jutott, hogy inkább visszaköltözik ideiglenesen a szülőkhöz amíg nem talál másik albit. Én is meg a barátom is megkönnyebbült, hogy nem fajult tovább a dolog. A mai napig azt mondom, hogy nincs rosszabb annál, mint olyan emberrel egy térben lakni, akinek már az aurájai is irritálja a másikat. Néha már úgy éreztem mintha egy rossz házasságban élnék. Lol.És innen kezdve jönnek a vicces story-k:
Nekem csak annyi kikötésem volt az újonc felé, hogy próbáljunk már olyan embert beengedni ide, akit valamilyen szinten vonzanak a gamek. Fel is lett rakva a hirdetés: "Gamer lakótárs keresek a nagyszobába" szöveggel.
Jöttek a telefonok pár napon belül. Még mondtam is magamnak, hogy tuti a gamer szöveg miatt ennyire kapós, mert általában bazi nehéz ember mellé pluszba találni valakit. Érthető is persze. Ki a franc akar együttélni egy idegennel? Én. De én fura vagyok.Szóval befutottak az első telefonok.
A legelső egy srác volt és egyből azzal jött, hogy ő nem játszik, de tetszik neki az ár és a kéró. Nem e lehetne megbeszélni... Nem - egyből rávágtam. Aztán jött még pár ilyen a feltételnek nem megfelelő egyén, akik azt sem tudták mit jelent a gamer szó... Majd egy kis szünet után csörget egy privát szám. Felveszem és egy női hang köszönt. Picit meglepődtem, mert eddig egy lány jelentkező sem volt... Sajnos. Mindegy is. Elkezdi, hogy xy Nórának hívják és ő játékos lánynak tartja magát.Egyből visza is kérdeztem, hogy parancsol? És mondja megint hogy ő játékos... lány. Itt nálam úgy elszakadt a cérna, hogy csak a hörgéseimet hallotta a túloldalt. Kelett egy kis idő mire összeszedtem magam, noha még remegtek a lábaim az oxigén hiány miatt. Mondom Nóra, mégis mivel szoktál játszani szabadidődben? Hát... ő... Kendi Krus, Pú, Femilli Ájlend, főként mobiljátékokkal, de eléggé sokat. Itt azért picit elszomorodtam és azt mondtam, hogy majd visszahívom ha jöhet megnézni a szobát. Egyre riktultak az érdeklődők és a főbérlő figyelmeztetett, hogy ha nem találok jövő hónapig valakit, akkor egy picivel többek kell fizetni, mert ez kiesés neki. Hát, igen, barátok vagyunk vagy sem, de az üzlet az üzlet. Vártam még pár napot, amikor megint csak egy ismeretlen szám hívott, ezúttal egy srác. Bemutkozik, hogy xy Csabi. Érdekesnek találja a hirdetésem. Ő rendszeresen wow-ozik, codozik és még mikor mi esik be neki. Mondom ez az, végre valami kapás van! Beszéltem vele egy időpontot és ugyan ezt megcsináltam a Nórival is, csak más napra. Gondoltam megnézem már a nőcit is, mert aranyos hangja volt és legalább azt hiszi magáról hogy gamer, vagy mi.
Eljön a Csabi:
Egy jó nagy pufi embert képzeljetek el, de ne azt a durván kövéret, hanem inkább azt a kőműves kövéret.Meséli hogy a barátai Chubby-nak becézik, meghívtam egy sörre (noha én nem iszom, de mindig van 1-2 a hűtőben a vendégeknek), tök jókat beszélgettünk és mondtam neki, hogy még van egy lány is aki jelentkezett és holnap jön. Még őt meglesem aztán vissza is hívom Chubby-san-t.
Xy Nóra és a kísérete:
Kopognak az ajtón a megbeszélt időpontban. Mikor megyek az ajtóhoz már hallom a női hangokat. Mondom ezek hányan vannak? Csak nem el hozott egy barátot magával? Egye fene, ajtó nyit és 3 csaj az arcomba vigyorog. Két pláza cica és egy alacsonyabb szoliban szorult kerekded lány. Ő volt a Nóra. Csináltam egy képzeletbeli facepalm-ot és beinvitáltam őket. A két kísérő mint a vadászgépek leváltak a formációból és betámadták a lakást. Addig a Nórival folytattam egy kis beszélgetést, hogy mit gondol a szobáról, úgy magáról a lakásról, rólam stb. Ezt megpróbálom idézni:
- "Hát, a szoba jól néz ki, csak még olyan kis pucér. A lakás is rendben van szerintem. Te is aranyosnak tűnsz, de mond már meg nekem, hogy miért fontos az, hogy valaki játszon valamit veled."
Komolyan mondom egy kicsit zavarba is jöttem a kérdéstől és nem azért mert megkérdezte, hanem ahogy megkérdezte. Aztán persze elmondtam neki a szitut, hogy itt nagy kockulások folynak, néha jönnek haverok és kártyázunk, beszélgetünk, így jó ha a másik lakó is hasonló beállítottságú, mert könnyebben megy a megértés. Látom hogy néz és process-el az agya, aztán csak annxit kérdezett, hogy ez milyen sűrűn fordul elő, hogy átjönnek a haverok. Mert ő nem szereti a nagy zajt, szeret nyugodtan aludni és néha a barátnőit is át szeretné hívni.Látszott már rajta, hogy nem tetszik neki az ajánlat, de azért próbál rakjtam csavarni, hogy hátha köt velem egy deal-t. Na, és ekkor a szobában eddig köröző F-16-osok is beálltak a bombázásba. Hogy nekik nagyon tetszik a kégli, Nóri ebbe menj bele, majd néha jövünk, ha lehet itt alszunk. Kérdezik hogy baj lenne, ha itt aludnának e néha. Persze mondtam nem, de már alig vártam hogy elmenjenek, mert már kezdtek kicsit irritálni. Gyorsan le is zártam a beszélgetést azzal hogy késő van. Megígértem hogy holnap visszahívom őt. A vadászgépeket kihajtottam az ajtón aztán szépen elköszöntem. Mondtam magamban hogy ez szuper gáz volt. A Nóri úgy nézett rám, mint aki be akar kapni, a két F-16-os mintha most mérte volna fel a terepet egy későbbi misszióhoz. Esélytelen hogy ide pláza cicákat napi szinten beengedjek, sőt együtt is éljek eggyel. Telefon nyomkod és hív Csabi.
-"Szia Chubby! Most ment el a kenyérpirított csajszi. Ha gondolod holnap kezdhetsz beköltözni."
Örült nagyon, mert nehezen talált albit, ahol nem kell otthagynia egy fél fizetését minden hónapban csak a lakbérre. Azóta megismerte a főbérlőt, engem is elég jól, és simán ki merem jelenteni hogy: igen.Csabira letenni a voksot életem egyik legjobb döntése volt! Nem csak egy olyan emberrel lakom együtt, aki ugyan úgy érdeklődik a videójátékok iránt mint én vagy éppen a barátaim, de még a személyisége is annyira jó, hogy öröm vele beszélgetni. Nem mellesleg gitározik és én bazira imádom hallgatni. Sluszpoén, hogy a főbérlő barátom kiröhögött hogy ilyen csajokat nem engedtem be ide, de nem kelett neki sok, hogy belássa, hogy Chubby csak egy van és ő a miénk.A kis komolytalan gamer lakótárs hirdetéssel szereztünk egy új barátot, aki pár hónap alatt annyira megbízható lett a szemünkben, mint azok akiket éveken át ismerünk. Az viszont hihetetlen számomra, hogy idehaza mennyire nincs kultúrája a videójátékoknak. 2019 volt és az érdeklődők felének fingja sem volt arról mit is jelent az, hogy valaki gamer.
Elfáradtam, a Chubby legyen veletek.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #229895 üzenetére
Az enyém 56 dB-ről indult amikor egy játékot nyitottam meg és elkezdett tölteni. Kb az apu felén nem is volt paszta amikor szétszedtem, ráadásul tök merev volt már. Mikor megvettem is volt hangja, de utána már nagyon eldurvult. Éjszaka nem mertem vele játszani, mert a lakótársam nem tudott tőle aludni. Nagyon süvített.
-
saelin
veterán
válasz
Wesder #229878 üzenetére
Nálam is csöndben van a pro... mondjuk én már újra taknyoltam és kitakarítottam egyszer.
Kendek
Én is jobban örülnék ha új vr perifériák lennének, mert a mostani az elég fapad. A világító fagyi nem rossz megoldás, mert az érzékenységen egy nagyobb felbontású kamerával tudnak javítani, de hogy nincs joystick az fáj. Nagyon gyerekcipő még. -
saelin
veterán
válasz
Mr Bond 007 #229862 üzenetére
Most neked is írjam hogy igazad van?
Megint ott vagyunk ahol a part szakad. Semmit nem tudunk.
Komolyan mondom ez az év zsibbasztó lesz, amíg minden infó ki nem derül. -
saelin
veterán
válasz
#42308056 #229789 üzenetére
Ne legyetek már makik. Pont feletettek szúrtak be egy képet a Ps5 feature-ökről, és ott van benne hogy hw-based rt. Ez csak nem azt fogja jelenteni, hogy a szokásos gpu számítási teljesítményből vesz majd el, hanem hogy van erre külön chip, blokk stb kialakítva valahol. Inkább az a kérdés hogy full egyedi módon fogják e megközelíteni a Sony-nál a dolgot vagy egy teljesen új elvet találnak ki rá. Ha nem szabvány módszer lesz, akkor plusz munka lesz az implementálása, ezért lesz aki ki is hagyja a project-ből.
Egy full hardver reveal-nek én is örülnék már.
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Szerintem veszek egy VR-t. Tudom hogy nem tökéletes, de már eléggé sok jó játék készült rá. Ugye a No Man's Sky is kapott egy ingyenes vr update-et.. . Szóval ja, jövőhéten intézek egyet.
-
saelin
veterán
A Beyound Good and Evil 2-vel mi van? Semmi infó róla már egy ideje.
-
saelin
veterán
Engem ismerősnél a code vein idegelt ki, hogy az npc társad szája soha a büdös életben nem állt be. Más bajok is vannak azzal a játékkal, de engem ez cseszett fel a legjobban. Volt hogy már ott kiabáltam a tv előtt, hogy "Kussoljál már be, tudom!". Szerintem passzolom a warriors szériát. Nagyon megosztóak róla a vélemények. Aki szuper fan az imádja, de aki belecsöppen az nem érti. Mindegy, majd a Nioh 2 vagy a Tsushima kielégít ázsia téren.
-
saelin
veterán
Hmm, a pro most csutkára fagyott mikor felébreszttettem rest módból. Képet nem adott és a ps-en csak fehéren világított a led. Power gomb hosszan amitől kikapcsolt, utána meg be. Semmi hibaüzenetet nem kaptam ezután. Error History-ban sem jegyezte. Érdekes.
Az mondjuk mind valamit a Path of Exile-ról, hogy a megjelenése óta 33 bejegyzés van róla a crash report-ban. Gxarolatilag majdnem minden 1-2 napra esik egy crash, de van hogy napi 2 is becsúszott.
Szépek vagytok Grinding Gear....
-
saelin
veterán
Warriors of Orochi 4??? Mennyire fun és változatos a gameplay? Videókból csak azt látom, hogy tengernyi tehetetlen katonát pofoznak 30 percekig. A játszható karakterek viszont érdekesnek tűnnek, de a harc halál unalmasnak tűnik.
Plusz:
A split screen hogy fut pro-n? -
saelin
veterán
válasz
Wesder #229308 üzenetére
Bocs.
Fú, amúgy nagyon várom a második részt. Ez a robot-dínós atmoszféra eléggé egyedi még a mai napig is. Én imádtam nézni ahogy a kis falkában vadászó szarok neki mentek valaminek.
Amin jó lenne ha dolgoznának még:
- valamivel ütősebb story, mert a vége felé eléggé langyos lett
- itemizáció téren több craftolható armor és fegyver legyen
- és a nagy szívfájdalmam... a párbeszédek alakulása. Az összes side quest halál unalmas volt, de annyira, hogy egy idő után én inkább hagytam őket.Őszintén, ami kiemeli a többi cím közül az a plot és a grafika.
-
saelin
veterán
válasz
30z.Samu #228621 üzenetére
Amivel játszottam:
- Contra
- The Legend of Kage (úristen az a zene!)
- Mario
- Dr Mario
- Tetris
- Track and Field
- Excite Bike (Ezt mocsok sokat toltuk)
- 1942
- Ice Climber
- Adventure Island (ez is sokat ment)
- Prince of Persia
- F1 race
- Battle City
- ArkanoidAmi nincs a listán:
- Donald Kacsa
- Mickey Mouse
- Aladin
- TNMT (Tiny Ninja Mutant Turtles vagy mi)
- Duck HuntAztán később mikor pénzes haverhoz gyakrabban kezdtem el járni:
- Heroes of Might and Magic reggeltől estig.
- Worms
- Mortal Kombat
- Dune rts
- Warcraft 2
- Starcraft
- Sims, a lány tesóvalRégi szép emlékek. Sajnos azóta teljesen szétszóródtunk az országban és csak ritkán gyűlünk össze. Emlékszem amikor a gamestar magazint vadásztam mindig a városban, ha fújt a szél, ha esett az eső, ha hóvihar volt biza nekem kellett! Az a havi 1 ingyen játék nagyon jó volt akkoriban.
Középsuliban viszont vége lett a gamingnek, mert nagyon szarul voltunk anyagilag és örültem ha a tankönyvek árát össze tudtam kaparni. Aztán a suli végeztével meg úgy estem vissza a játékos világba, mint aki minden nap nyaralni megy munka után.Tartsam meg a jószokásom amíg lehet.
-
saelin
veterán
Bakker, de gáz hogy semmi sci-fi mmo nincs Ps4-re... ahogy nézem Pc-n sem nagyon van. Opciók, ha a platformokat nem nézem:
- Destiny. Meh, nem mmo.
- Warframe. Ua mint destiny.
- Phantasy Star Online. Pc-n van csak és nem is egy modern alkotás.
- Eve Online. Ez is piszok régi és nem pont az az mmo amit keresek. Hajókázni ott van az Elite Dangerous vagy a No Man's Sky.
- Star Trek Online. Próbáltam és borzasztó rossz. Tuti csak a vérbeli fanatikusok játsszák.
- Defiance. A filmet szerettem, de a játék semmi extra... egyenesen rossz.
-???Eszembe sem jut több. Ahogy nézem a netet nem igazán tűnik úgy, hogy az mmo játékok jól mennek. Final Fantasy és Wow ami nagyon pörög, de ezek is csak a kiegészítők megjelenésekor pezsdülnek fel. Ellenben a sima coop vagy multiplayer címek pörögnek ezerrel. Annyira nem tartós a játékosbázis, mert játékról játékra ugrálnak, akár egy IP-n belül is. *sóhajt*
-
saelin
veterán
válasz
penge111 #228490 üzenetére
Bah, lehet inkább visszarakom a diablo 3-at én is. Most Path of Exile-oztam vagy 40 percet és egy crash-el lett vége a játéknak. A reddit dugig van a témával, ezerrel küldjük a reportot, de még így is hónapok óta nincs semmi látszatja a "bug fix-eknek". Nem csinálnak ezek semmit a konzol verzióval, csak kidobták jó lesz az ott alapon. Utálom az ilyen hozzállást. Ha nem tudnak egy rendes portot összehozni (és ez most más játékgyárosoknak is szól), akkor inkább hagyják a fenébe, mert így semmi értelme.
-
saelin
veterán
válasz
#10186752 #228420 üzenetére
Az egy kezemen megy...
- Assassin's Creed Egység
- Árnyfajzat: Az alkonyháború
- Mitágó-erdőGyermekkoromban rengeteg fantasy-t olvastam, de mára már nincs türelmem hozzá. Az ízlésem is vett egy erős fordulatot japán felé, ami annyit takar hogy eleinte tonna szám fogyasztottam az animéket, amiből mára nem lett kb semmi. Talán ha két animét néztem egész 2019-ben, viszont elkezdtem helyette mangát olvasni angol nyelven és ezt egyáltalán nem bánom. A magyarom kopik, de az angolom fejlődik.
-
saelin
veterán
válasz
saelin #228410 üzenetére
2019-es játszottam listám. Super wall of text alert!
Végigvittem:
- Smoke and Sacrifice. Ez majdnem platina lett. Lehet teszek vele egy trophy hunt kört.
- Bulletstorm: Full Clip Edition. Meglepően jó volt. Ps+ cuccos.
- Anthem. Elmegy a bioware a pics*ba.
- Disgaea 5. Oh, boy! A story-ra nem emlékszem, viszont az utána lévő grind és tápolás bazi nagy! Csak azért hagytam abba mert már sajnáltam rá az időt, pedig simán lett volna benne még legalább 100 óra content.
- Overwatch. Egy örök visszatérő nálam a Warframe melett, noha az utóbbi kezd egyre jobban elveszíteni, mert semmi érdekes nem jött ki hozzá nagyon régóta.
- Middle Earth: Shadow of War. A dlc-ket ugyan nem csináltam meg, de összességében tetszett. Ebben is több content van mint amire elsőre számít az ember.
- Plague Tale: Innocence. Szolid, erős atmoszférájú játék. A Hellblade után ez volt az a játék ami megmutatta, hogy igen is van élet az AAA játékokon kívül. Nálam telitalálat lett a hibái ellenére is.
- Spacelords. A kihaló playerbase ellenére egy nagyon jó játék. Nem tudom meddig húzza még, mert a studio anyagi helyzete nem túl fényes. Ott van elcseszve az egész, hogy nincs elég content és piszkos időhúzásokkal próbálnak játékban tartani. A másik nagy probléma vele a karakterek közötti balansz hiánya. Szomorú vagyok miatta, mert a karakter design óriási!
- Nioh. Vagy 200 órám van benne és mindig van hogy visszatérek hozzá.
- Torchlight 2. Egy végigjátszást kibírt nálam. Mivel nincs benne érdemleges endgame, így nálam egypatronos játék volt. Hiába van több kaszt, ha nem hajt semmi előre.
- Portal Knights. Egy meglepően jó "minecraft klón". Több ismerősömmel is tolom egyszerre, de most kiszorította egy másik játék...
- No Man's Sky. Na, gyerekik! Ez az évszázad visszatérése amit a HG leművelt ezzel a játékkal. Nem is értem honnan van pénzük a további fejlesztésekre. Ez az a játék ami letaszította a Portal Knights-ot. Egyszerűen beteg mennyit lehet hülyülni benne.
- Soulcalibur 6. Végre egy verekedős játék a Mortal Kombat melett ami leköt. Nálam teljes a szerelem.
- Star Wars: Battlefront 2. Az új Capital Supremacy móddal nagyon elkaptak. Simán benne vagyok a top 10-ben mindig, míg a régi játékmódban orrba-szájba lőnek. Kíváncsi vagyok meddig tart ki nálam az érdeklődés.Belekezdtem:
- God of War. Erre vissza fogok térni, de csak azért mert piszok látványos játék.
- Dead Cells. Ha eszembe jut hogy fent van a gépen megyek vele pár kört. Nem rossz alkotás, de a Rouge like stílus nem a kedvencem.
- Dragon Quest 11. Mondjuk azt hogy későbbre raktam el. Különösebb gondom nem volt vele.
- Sundered. Mocsok jó, de elakadtam benne egy pontnál és el lett felejtve.
- Stellaris. Mentem vele pár kört és beleuntam egyhamar. Látom jött hozzá pár dlc, de úgy semmi extra még...
- Sekiro. A nagy abbahagytam. Talán közbejött valami érdekesebb játék... nem tudom, majd egyszer elölről kezdem megint.majomnál
- Conan Exiles. Ps+ cuccos... istenem, de rossz volt vele az a pár perc is.
- Yoku's Island Express. Ezt egyik ismerősömmel kezdtük el... De valahogy el lett felejtve. Btw még fent van a gépen.
- My Time at Portia. Abba hagytam mert egy sokkal korábbi verziót kaptunk mint a PC-sek. Ezt a játékot ajánlom minden Stardew Valley, Harvestmoon fannak! Rengeteg potenciál van benne.
- Path of Exile. Egyszerre imádom és utálom. Rengeteg tartalom van benne, de komolyan! Annyi mindent lehet benne csinálni, hogy az már tébolyító... Cserébe szarul van megírva és állandóan crashel, fagy, fps droppol és disconnect-el. Nálam 2019 legnagyobb csalódása a kibaxot Anthem melett.
- Dragon's Dogma: Dark Arisen. Csak pihen... Egyszer vissza fogok térni hozzá.
- Adr1ft. Erre nem is nagyon emlékszem. Ez az a játék szerintem amiben egy nővel az űrben ragadunk egymagunk. Boring, és nem az ötletre mondom ezt, hanem a kivitelezésre.
- Dauntless. Performance gondok miatt dobtam, de valaki itt nemrég írta hogy már oké. Lehet felrakom valamelyik nap.
- Skyrim. Játszottam a Morrowind-el, végigvittem vagy egy tucatszor. Játszottam az Oblivion-al, és azt is végigvittem vagy 3-4x, de ezt egyszer sem bírtam. Technikailag nálam kuka, a helyszín... Skyrim nem túl izgalmas számomra és ezen a sárkányos téma sem segít semmit. Lehet nekem eddig tartott az ES szerelem, de ez majd kiderül a következő játéknál...
- Borderlands 2. Pc-n megvolt és itt is ki akartam tolni, de többször besültem vele. Annyira mégsem érdekelt mint elsőre, másodjára vagy sokadjára gondoltam.
- Graveyard Keeper. Egy darabig szórakoztató volt, viszont hamar monitonná vált sajnos. Egy próbát azért még megér később.
- Warframe. Azért ide írom, mert a fő story küldetéseken kívül van még quest amit nem csináltam meg, de nálam már kiszáradt az érdeklődés a játék iránt.
- They are Billions. Beteg egy cucc és az irányítása sem vészes. A baj annyi vele, hogy túl hardcore. Pár kör után már nem volt erőm többször nekifutni.
- Need For Speed™. EA Access-ben próbáltam ki csak, és rájöttem, hogy az autós játékok nem az én világom.
- Forager. Nem igazán mondanám hogy ide való, de mivel nem unlockoltam benne mindent, így én a nem befejezett játékokhoz sorolom. El lehet vele lenni, mert van egy addiktív mivolta.
- Black Desert Online. Istenem, de vártam ezt a játékot... aztán meg jól arcon lettem baxva egy csúnya porttal, amiben a grind-on kívül semmi nincsen.
- Dark Souls 3. Parkolópályán. Nem tudott elkapni a hangulata.
- The Elders Scrolls Online. Ismerősömmel kezdtük el és mindketten csalódottan szálltunk ki belőle. Ha nem The Elders Scrolls lenne a címe senki nem foglalkozna vele.
- Final Fantasy XIV Online. Jegelve pár hétig. Nem vagyok MMO hangulatban.
- Tales of Berseria. Ez számomra az év meglepetése. Eddig elkerültem a Tales of játékokat, mert nem tűntek semmiben sem túl kiemelkedőnek, pedig story-ban eléggé erősek. Final Fantasy miatt jegelve lett, de most fordul a kocka.
- PlanetSide 2. Nekem tiszta battlefield érzésem volt közben, csak super retro köntösben. 2019-2020-ban viszont nem tudom senkinek sem ajánlani.
- Apex Legends. Béna vagyok benne. Annyi viszont tény, hogy az egyik legjobb BR játék a piacon. Nagyon profi. Nem nekem való.
- Red Dead Redemption 2. Időhiány miatt abba lett hagyva és a francért sem tudtam már visszarázódni bele... Folyt.köv egyszer.
- Remnant From Ashes. Ezt is folytatom valamikor, mert nagyon jó! Van egy map ami tiszta Stargate hangulatot áraszt!
- Warhammer 40k Inquisitor Martyr. Akármennyire próbálom szeretni nem megy. Tökéletlen mint az összes többi warhammer játék. Nem is értem miért ilyen kis stúdiók kezébe adják a franchise-t.
- Dragon's Crown. Egy pajtival kezdtük el és félbe maradt. Szerintem vissza fogok még hozzá térni és abból platina lesz.
- Dungeons 3. Dungeon Keeper klón. Jó-jó, csak mégsem. A story teljesen oké benne, viszont a skirmish pályák nehézségi szintjei el vannak cseszve. A könnyű túl könnyű, a normál túl nehéz... Vagy csak én vagyok láma.
- Death Stranding. "Az ünnepek alatt nem végzünk szállítást. Megértésüket köszönjük."
- Ancestors: the humankind odyssey. Néha még majomkodok benne, viszont nem biztos hogy a végéig kitartok. Túl realisták maradtak a készítők vagy csak egfogyott a budget, mert hiába van benne egy bazi nagy térkép, hiába a fejlődést reprezentáló skillfa, ha alig jutalmazza a játékost. Tipikus openworld szindrómában szenved. Nagy térkép, zéró érdemleges tartalom.
- Astroneer. Jó lenne ha nem crash-elne minden fél órában... Hátha javítják.
- Elite Dangerous. A No Man's Sky elhappolta előle az időt. Btw egy jó játék, csak az ember győzze... idővel.
- Outward. Egyedül halál unalmas. Most ott tartok hogy jegelve és egyszer majd egy cimbivel... akit meg tudok győzni az ocsmány grafika ellenére... Hagyjuk.
...
És az év végére értünk.
- Witcher 3 és Detroit Become Human van most a terítéken. Ezekről nem írok semmit, mert mindenki ismeri őket.Ebben az évben rohadt sok játékba kezdtem bele...
és a lista nem teljes. Egyet-kettőt kihagytam, mert kölcsönben voltak nálam.
Madwe
Legalább lesz értelme a kleptomániámnak. -
saelin
veterán
válasz
Kendek #228392 üzenetére
Azt lesheted!
wesder
Legnehezebb fokozaton kezdtem el. Még azt mondom hogy ki fogok tartani melette, mert nem tűnik olyan nehéznek egy Nioh vagy Dark Souls után, de lehet valamelyik boss-nál majd elsírom magam.
Most biztos végigviszem, mert nem túl sok story orientált játékot játszottam mostanában. (Mi is ment nálam az elmúlt fél évben? Hmm. **) Melette meg könnyen be fogom fejezni a Detroit Become Human-t... ez is mekkora egy játék.Szerintem a mostani konzol generációba érte meg a legjobban beszállni, mert tömérdek jó játékot kaptunk és grafikailag is egész szépen helytállt, sőt még áll is a PC mellett. Bízom benne hogy a Sony kipofozza a Ps5 OS-ét és bekerülnek rég várt funkciók, mint a játékidő kijelzése, full ps4-es BC, modernebb store felület stb. Jó lenne ha letenném a hajam a kövi konzol előtt.
-
saelin
veterán
Fuck me. Települ a Witcher 3.
-
saelin
veterán
Nextgen-en remélem hogy egyre több olyan játék lesz, amiben a "szereplők" a Detroit Become Human menüjében látható karakter részletességét elérik.
- a bőr ábrázolása tökéletes, főleg hogy egy szeplős arcot imitálnak
- a szem élettel teli, nedves hatást kelt és nem csak csillog mint egy takonygolyó
- a szempillák, a szemöldök és a haj is nagyon részletes. Különösen a szemöldök és a szem közötti rész tetszik, mert mikor grimaszol a karakter természetesen húzódik az a pont is.
- a száj és a nyelv is telitalálat. Habár lehetne tökéletlenebb is a száj.Ami viszont nem működik jól:
- a fogak valahogy nem jók. Nincs meg a fényük és emiatt matt műanyagnak tűnnek. Anyjre nem értem mi lehet itt a baj, mert az alsó fogsor szépen fénylik és megvan a természetes nedves hatásuk, de a felső sorrol ezek az effektek teljesen lemaradtak.
- és a szokásos szájmozgás beszéd közben. Ezt nem is tudom hogy eltalálták e már valamelyik játékban, de hogy itt nem az biztos. Közelít, csak közelít. -
saelin
veterán
válasz
Rigormortiis #228377 üzenetére
Nálad megvolt a sorrend, de én a DAi-ra kezdtem el a Witcher-t és instant dobtam is miatta. Aztán mikor azt mondtam leteszem a Witcher-t, akkor még már nem vonzott a DA világa.
-
saelin
veterán
válasz
#42308056 #228358 üzenetére
Igen. Tavaly vagy az előtt játszottam már vele úgy 10-15 órát és alig bírtam belőle kiszállni. Ment is miatta a levesbe a Dragon Age Inquisition, amire azóta sem tudtam magam rávenni hogy folytassam...
Majd a generáció utolsó hónapjaiban felrakom újra a Witcher-t és vele zárom a ps4-es pályafutásom.
Xaels
Nem rossz ötlet a Thronebreaker. -
saelin
veterán
Ez a Witcher sorozat nem is volt rossz. A végre teljesen összeszedte magát.
-
saelin
veterán
Sw battlefront 2-ben annyira érzik, hogy rossz a Galactic Assault pályák kialakítása ellenben a Capital Supremacy pályákkal. Ahol szépen át lehet látni a terepet és sokkal jobban memorizálható az egész, ráadásul nincs tele mindenféle szeméttel amibe bele lehet akadni. Ha lesz utódja a játéknak, akkor remélem a supremacy pálya design-t viszik tovább.
-
saelin
veterán
válasz
phgergo #228166 üzenetére
Én nagyon vissza akarok térni (lévén hogy végig sem vittem az alapjátékot), de nem tudom hova bezsúfolni. Battlefront 2, No Man's Sky, ami végre nagyon elkapott... és a Death Stranding vár befejezésre. Néha tolok egy kis arcade Soulcalibur-t, ha haver hív akkor Borderlands 3. Kellene egy klón belőlem.
-
saelin
veterán
válasz
Adam_Shepard #228162 üzenetére
Too slow.
Wait what. Ezek meg sima témák?
-
saelin
veterán
Soulcalibur-ban annyira zsibbasztóak a töltési idők. Nem hosszúak, csak ott vannak és megtörik az ember adrenalin szintjét. Ha Ps5-nél csak a játék "bootolásakor" lesz loading akkor leteszem a hajam. Mármint nem ennél a játéknál, hanem majd az új gépre készült résznél.
-
saelin
veterán
válasz
#42308056 #227992 üzenetére
Én ebből a két mondatból kitaláltam, hogy ez biztos nem a dark souls...
"Szerintem tök jó volt kezdésnek, mert hamar rá tudtam érezni a kontrollerre is. A játék meg szerintem rohadt jó, a sztori is hatalmas."
Ha Dark Souls-ról lenne szó, akkor valami ilyesmi lenne:
"Mi ez a szar? Képtelenség irányítani a karaktert, mert úgy mozog mint egy zsák szén, így sosem tanulok meg kontrollerrel játszani. A történet meg nincs is ebben a játékban vagy mivaaa'?"
-
saelin
veterán
válasz
oriic #227815 üzenetére
A Deluxe season pass 1-el simán megéri a mostani árát! Tegnap kalimpáltam benne és nagyon adta. Ps3-on játszottam először soulcalibur játékkal, de még mindig ugyan azt a feelinget hozza. A story mód saját karakterrel pedig akár egy jó tanuló pálya is lehet. Úgy olvastam jó pár órát bele lehet ölni.
-
saelin
veterán
Nagyon off
Megnéztem a Netflix-es Witcher sorozat első részét. Szerintem rendben lesz bőven, de azért egy-két dologra jobban ügyelhettek volna. A páncélok teljesen hiteltelenek és (ez már lehet az én heppem csak), de a szereplők hófehér fogai a sírba visznek. Engem teljesen kizökkent a középkori világképből.
Ha az első rész alapján kellene véleményt formálnom, akkor azt mondanám, hogy a CD Projekt megálmodása milliószor jobb. Ilyenkor esik le, hogy mégis milyen világot és karaktereket elevenítettek meg a lengyelek. Ismét emelem előttük a nem létező kalapom.
-
saelin
veterán
Na jó... Egy soulcalibur 6 deluxe-ot én is behúztam. Már olyan régóta remegett felette a kezem hogy most nem érdekelt.
És akkor mostantól nem veszünk semmi játékot...
-
saelin
veterán
válasz
lazioforever #227500 üzenetére
Pedig a Gold tényleg megér annyit. Nekem már kb a ps megvétele óta szolgál, és azt mondom rá hogy nagyon jól szól. Szerintem semmilyen kontrollerbe dugott füles meg sem közelíti.
De ha nagyon nem akarsz rá költeni, akkor csak dugj be valamit a kontiba. Én már csak azért sem szeretem így használni a hangkivezetést, mert nagyon szívja a kontroller akkuját.
-
saelin
veterán
Mióta bemutatták ezt az új ps kontroller accessory-t a plusz két programozható gombbal, azóta arra gondolok hogy mi van ha alapból lesz ilyen a ps5-ön? Én nem bánnám az biztos, de kellene egy pár hét mire megszoknám.
-
saelin
veterán
válasz
saelin #226891 üzenetére
Láncba kötöm a F76 hsz-emmel, mert ez is egy Nem ajánlás.
Nemrég megvettem az Astroneer-t. Ez egy totál nyugodt survival & crafting & base building game, számomra ez egy No Man's Sky light. A baj csak annyi vele, hogy nagyon egérre van tervezve az egész játékmenet és item management. Ma ott hagytam a fenébe az egészet, amikor másodjára crash-elt le ugyan annál a barlangnál és lévén hogy nincs auto save, így buktam több tíz percnyi gameplay-t... Pc-re ajánlom, én is onnan ismerem, de a konzol változatot szerintem nagy ívben el kell kerülni. Lehet még vissza-vissza nézek rá, de akkor inkább már a No Man's Sky-ba ölném az időm. Annyi update-el a háta mögött eléggé kiforrotta már magát.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #226883 üzenetére
Ez a Fallout 76 még mindig kegyetlenül gyenge alkotás. Inkább éreztem egy fallout mod-nak mint teljes árú játéknak. Pro-n 28-30 fps között ingadozik, teljesen élettelen az egész térkép, az ellenfelek előtted T pózban spawnolnak be és esnek le a földre... Egy nagyon gyenge survival játék hatását kelti, aki valami hasonlóra vágyik inkább próbálja ki a Long Dark-ot vagy a Fade to Silence-et. Sokkal igaz hogy nincs bennük multi, sem coop, de nagyon össze vannak pattintva!
Az F76 még így ingyen sem éri meg, hogy akár a legkisebb időt is bele invesztálja a játékos. -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #226812 üzenetére
Én most töltöm. Jó lesz lefekvés előtt ökörködni vele és megnézni saját szemmel mennyire is vacak.
-
saelin
veterán
Összeszámoltam én is mennyit költöttem idén játékra. Hát... Lehet páran megszédülnek az összegtől.
377 472 HUF + lemezes játékok*
*Talán 1 lemezes játékot vettem idén, mégpedig a Torment: Tides of Numenera-t valami apró pénzért, de járt hozzá minden. Térkép, zene CD, art book stb.
Ilyenkor azért én is elgondolkodom, hogy a lakásra költöttem idén 480k HUF-t és a hobbim majdnem ugyan ott van költségileg. A fenti összegből csak a 27k-s Anthem-et bánom, de azt annyira hogy többé a Bioware játékaira sem nézek... amit azzal a játékkal műveltek az bűncselekmény. Inkább ment volna az a pénz 2-3 indie studiónak.
Viszont arra büszke vagyok, hogy egy kezemen meg tudom számolni az idei év Day One és Pre-order vásárlásaimat, mert a pénzem főként akciókban költöttem el, és ha nem így tettem volna tuti a másfélszerese, ha nem a duplája lenne. Annyi biztos hogy jövőre nem így lesz. Jön a Ps5 és gyűjteni kell rá. Ahogy elnézem nem lesz nehéz, csak annyi a dolgom hogy kb nem veszek játékot jövőre. Majd ha lesz hozzá kedvem csinálok egy összeállítást, hogy jövőre milyen NEM nextgen játékok érdekelnek, de lehet tényleg jobban járnék, ha nem vennék semmit és inkább kivárnám a Ps5 címeket, meg hogy milyen is lesz az a bizonyos backward compatibility.Az idei újévi fogadalmam hogy nem veszek Ps4-re több kacatot!
-
saelin
veterán
Mekkora őrület a Hellblade 2 trailer-e. Tiszta libabőr lettem tőle...
De az biztos hogy pár xbox ex miatt nem fogok venni 2 nextgen konzolt. Az X oldal nem annyira kifizetődő mint a Sony-é, ahol már van 20 raklapnyi játékom, aktív friend list-em, ps-hez köthető exkluzív játékok amiket szeretek. Maximum a generáció vége felé beruházok egy olcsó boxra, ha lesznek rá ilyen (látszólag) kapós exkluzívok.
-
saelin
veterán
válasz
james001 #226349 üzenetére
Ez jó!
Más:
Tegnap csak behúztam még egy játékot az Astroneer személyében. Ez egy kellemes bázisépítős "túlélő" játék, amit akár online coopban is lehet tolni (2-4 főig). Ahogy elnézem rendszeresen kapja az ingyenes update-eket kb ilyen No man's sky stílusban. Semmi extrára nem kell gondolni. Van az űrporszívód, túrod a földet nyersanyagok után, felfedezel, fejlesztéseket indítasz a kis kutató állomásodon ami byte-okat termel és ezekből tudsz venni új tervrajzokat stb stb. A cél az hogy építs egy rakétát és utazz el vele egy másik bolygóra, ahol kezded elölről a gameplay loop-ot, persze az előző fejlesztéseidet megtartva. Videók alapján teljesen nyitott a naprendszer, mert töltőképernyő nélkül utazhatsz a planéták között, sőt maga a bolygó is gömb alakú és teljesen bejárható, átfúrható.
Az irányítást viszont szolni kell nagyon... Eléggé agyament ez a része. -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #225870 üzenetére
Tegnap sikeresen kiírtottam a saját génálományom. Ez egy kegyetlen survival game. Igazi harcra nincs lehetőséged benne, csak egy nagyon nehezen kivitelezhető dodge és counter attack mozdulatod van. Az utóbbi csak valami szerszámmal a kezedben működik.
Egy spoiler mentes guide viszont nem árt az alap funkciók ismertetéséhez, mert még a full-os tutorial módban is alig ad pár infómorzsát. Eddig egyetlen szomorú dolgot tudnék megemlíteni vele kapcsolatban... csak egy map van. Nem kicsi ez sem, de ennek a játéknak mocsok jól állna egy procedurálisan generált map! Kivitelezni noha nem lenne könnyű a rengeteg mesterien elhelyezett fa miatt. Jó lenne ha lenne ebből második rész is, még a gyatra eladások ellenére is.
-
saelin
veterán
Végül az Ancestors the humankind odyssey lett és tölteléknek az I'm a Bread, amit imádtam Pc-n. A Bloodstained is jó lett volna, de decemberre többet nem tudok költeni sajna, így most ennyi lett a vége. Folyt. Köv. Februárban, mert addig kb semmi értelmes nem jön.
GhostPetya
Ezért vagyok limitálva erre a hónapra! -
saelin
veterán
Van fizu. Mire baxam el decemberben?
-
saelin
veterán
Jön lefelé a Cuisine Royale. Azt mondja a kollégám hogy hatalmas agymenés... Egy próbát megér mert f2p.
-
saelin
veterán
Gyá, ez a monster motoros cucc nagyon rossz és még annyira sem szórakoztató amennyire gondoltam.
-
saelin
veterán
Az irányítással komoly gondjaim nem voltak PoE alatt, az kb úgy jó ahogy van. A performance oldala viszont tényleg gáz még a mai napig is. Rengeteg fps "lag" van amikor képfagyásig leszakad a framerate, vagy pillanatokra beakad a játék, de az sem ritka, hogy 20 fps körüli értékkel lavírozol amíg meg nem ölöd a mobrengeteget.
Játsszál vele nyugodtan, de pénzt csak annyit tegyél bele amennyit nem sajnálsz és tényleg quality of life értéke van. (Stash tab-ok)erahurka
Szvsz jobban is áll ez a kamera hozzá. -
saelin
veterán
Jó nagy rókabőrt húztak le a Senmue 3-al a fanboy-okról!
Láttam én hogy lesznek vele gondok, de hogy a story, de még a dialógusok is egy kalap guanó szintjét sem érik el, na, az már brutál. Meg kell őket tapsolni, mert így kell a régi fanokat teljesen behülyíteni és egy trehány termékkel kiszúrni a szemüket. "Itt a retro játék amire évek óta vártatok. Teljesen hűek maradtunk az előző részhez... MINDENBEN."
Szégyeljék el magukat a készítők, hogy ezt így ki merték adni 2019-ben. Ez még 2010-ben is gáz lett volna. Gratula, de tényleg.
(Egyik barátom helyett írok ide egy hosszas beszélgetés után, mert ő tényleg szeretett volna egy igazi Senmue folytatást, nem pedig egy ilyen sz@rt.)
Most komolyan. Mégis hogy képzelik hogy ilyen játékokat adnak ki? Engem egyre jobban felhúz az ilyen, mert már semmi minőségkontroll nincs a játékiparban.
-
saelin
veterán
Hopp, most találkoztam az Ashen c. játék trailerével. Ezt lehet be kellene húzni decemberben... Coop soulslike játék.
vagy a majmos survival game... Amelyik jobb lesz technikai oldalról az fog győzni nálam (legalábbis launch-kor).
-
saelin
veterán
Mivel pont előtted írták hogy bugos mint a franc, így én biztosan nem venném meg... Ha tényleg jó maga a gameplay és a story, akkor a sok bug eléggé el tudja rontani az összképet. Ilyenkor várni kell egy fullos patchet és csak utána megvenni egy akcióban, vagy ha bekerülne Access-be az még jobb lenne. Nincs is annál rosszabb mint amikor az első végigjátszás egy technikai hibákkal teletűzdelt emléket hagy az emberben, aztán rá egy héttel, hónappal meg jön a bugfix, de már nincs kedved/időd újra tolni...
Single cucc hónapokkal később is ugyan olyat fog szólni mint a megjelenés napján. Nem kell siettetni.
-
saelin
veterán
válasz
syler123 #224405 üzenetére
Régen én WD40-el szedtem le ezeket, mert minden hol ezt ajánlották hozzá és tényleg szépen leoldja. Maga a cucc sem drága szóval jó belőle pár litert előre megvenni.
30z.Samu
Nekem anno a gamer pc-mben sem volt optikai meghajtó. Itt konzolnál sem venném szívemre ha eltűnne, de tudom hogy másoknak deal breaker lenne egy ilyen lépés. Meg azért lássuk be, hogy vannak helyek a világban ahol rettentő rossz vagy drága az internetelérés... Azt tudom elképzelni, hogy alapból olvasó nélkül árulnák az ilyen konzolokat, de lehetne hozzá venni egy lemez olvasót, amit ha valaki akar modulárisan belerakhatná a gépbe, aki meg nem élne ezzel, annak mehetne oda ssd pl. -
saelin
veterán
válasz
Mr Chapel #224049 üzenetére
Azért kell a lemez hogy a license-t ellenőrizze, de azt csak a játék indításánál pörgeti meg vagy 2x aztán nem piszkálja. Persze ha kiadatod a lemezt akkor is lefut egy autentikáció... Szóval amíg játszani akarsz benne kell legyen a lemez, ha mással játszanál meg lehet cserélgetni. Nálam ez a "big no-no" a fizikális példányok ellen. Van vagy 5 lemezes játékom és több száz digitálisom. Nem érzem a lemezek hiányát egyáltalán.
-
saelin
veterán
válasz
30z.Samu #223899 üzenetére
Én ha unatkozom nagyobb update-ek után elő szoktam venni, de hamar ráunok. Nem működik benne az az addiktív gameplay loop mint ami pl egy minecraft-ban van, hogy mész előre felfedezni, építgetsz, túlélsz. Talán a legjobb szó rá az, hogy túl lassú a játék. Kb 10 óra játék után kezd el tényleg kinyilni, de addigra a survival része teljesen lefáraszt. Pedig már nem egyszer kapott QoL update-eket ezekre vonatkozóan.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #223777 üzenetére
Gondolom. De annyira suta a legtöbb vr játék hogy az már fáj, pusztán csak egy megfigyelő vagy a legtöbben és semmi szabadságod nincs. Az irányítás pedig a hardver (kontroller) miatt tiszta fapad. Azok a fagyik nem direkt vr-hez lettek kitalálva és ez nagyon érződik. Ezzel az index irányítóval már el tudom képzelni, hogy komolyabb játékok készüljenek. Remélem ez a jövő, sőt, fejlődni is fog a test lekövetése, hogy minél jobb élményt tudjanak nyújtani.
Tudom hogy még a nextgen is kevés lesz egy normális felbontású vr szemüveghez, de csak maradjon velünk a technológia és tapasztalják ki a fejlesztők a benne rejlő lehetőségeket. Nem vagyok egy vr mániás, de vannak elképzeléseim milyen lenne egy jó kis rpg, fps vagy egy black and white szerű játék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest