Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Csillag01 #42094 üzenetére
Ja úgy gondoltam amit te írtál az is egy vicc volt ezért reagálhatok egy komolytalan viccel én is, amit te sem fogsz komolyan venni, boccs. Van a DC -ben hülyeség és nyilván messze nem szimulátor, de azt állítani, hogy köze nincs a valósághoz azért erős. Szerintem egy olyan árkád játék, amiben mindenki ki tudja még magát próbálni egy kis gyakorlás után, és vannak benne egészen valóságot idéző pillanatok, de alapvetően nem kell minden apróságra figyelni amire akár még a valóságban sem jutna időd valós időben. Ettől persze nem mondom, hogy mindenkinek tetszik, de alapvetően egy szép igényes és jó játék, ezt azért megérdemli.
"A Project Cars egy közösségi finanszírozásból összehozott versenyszimulátor, mely az autóversenyzés teljes spektrumát lefedi. A program különlegessége, hogy soha nem avul el, hisz a munka oroszlánrészéért felelős rajongói közeg folyamatosan életben tartja az aktuális frissítésekkel."
Ezt pedig nem tudom, hogy idézted, netán érdekeltséged van a Project Carsban vagy mi a szösz, de minden esetre szép mélyenszántó gondolatok, nagyon hangzatosak és kívánom, hogy legyen így! A gond az, hogy szerintem mindketten/mindenki tudja, hogy ez (is) egy orbitális fail lesz. Vagy ha nem is fail, akkoris csalódás ehhez az elváráshoz amit most felvázoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Sony Playstation 4 Slim 1TB Szép állapotban, kontrollerrel
- PS4 Slim 500Gb CUH-2216A - Megkímélt állapot - 1 Joystick - FIX ÁR
- Nintendo Switch V2. 32GB. + 128GB. SAMSUNG PRO PLUS Micro SD. kártya.
- Zotac Zone AMD Ryzen 8840U, 16GB RAM, 512GB SSD + original Zone carrying case
- Bontatlan HAMA Speedshot Ultimate egér-billentyűzet adapter
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest