Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Nem akarom az eredeti nfs 2015 topikot nekrózni, így ide írok! Végig vittem a sztorit. Gyűjtögetni, meg minden versenyt megcsinálni nem akarok, mert a kocsit már nem lehet tovább fejleszteni. Vettem egy tutorialban ajánlott Viper valami kocsit. Szépen felcuccoltam, csak közben rájöttem, hogy egyszerűbb a stock autóval tolni, mert annak már megszoktam az irányítását.
Két verseny volt nehéz. Ebből az Angels catch Devils volt a legnehezebb. 4 napig próbálkoztam vele, mire kitapasztaltam, hogy hogyan lehet megcsinálni.
Szuper járék szvsz. Csak ajánlani tudom NFS rajongóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest