- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s7evcsenko #161443 üzenetére
Én ezt tudom, pont arra voltam kíváncsi, hogy az olcsóbb kábelen (pl. amit a PS-hez csomagolnak), de olyanon aminél azért nem sz@r az árnyékolás és nem esik szét a jel, milyen képi különbségeket lehet felfedezni egy jó minőségű, prémiumhoz képest. Mivelhát van aki látja, hogy más eredményt ad a kettő.
A már linkelt teszt alapján és amit Moby még hozzátett azért végül rájöttem, hogy 4K HDR-ben már egy csomó pixelhiba keletkezik (mondjuk legyen tíz vagy akár száz is a nyolcmillióból), és ezeket a pöttyöket látják egyesek (csak nem tudta eddig senki megfogalmazni, hogy mit lát mert nehéz körbeírni), míg másoknak nem tűnik fel (mint pl. a YUV422 sem az RGB ellenében).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest