Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
Rick3D #150172 üzenetére
+1
A probléma ott kezdődik, hogy a webshopban a termék státusza se a valóságot tükrözi. Kivéve, ha elfogadjuk, hogy ez a raktár pl. a Sony központi raktárát jelenti Japánban.
Aztán jön az automatikus üzenet, ami az előző hazugságon alapul, "hamarosan kiszállítjuk/átveheted az üzletben". Elsétálsz az üzletbe, hiszen közel van a munkahelyedhez, ebédszünetbe belefér. Ott meg közli a fiatalember, hogy "bocsi, az csak egy automatikus üzenet volt, amikor beérkezik a termék, akkor felhívjuk a megrendelőt, mert az úgy személyesebb" WTF?!?! Arra a kérdésre nyilvánvalóan nem tud kielégítő választ adni, hogy mégis 1 nap, 1 hét vagy 1 hónap lesz az átfutás.Ezzel szemben pl. az ExtremeAudio-nál rendeltem egy soundbart, ami beérkezés alatt volt, így nekem se húzta a hajam, nem idegeskedtem rajta. Egyik nap csörög a telefon, a debreceni EA-ból kerestek, hogy a bp-i kollégák bizonyára nem tudták, hogy a civis városban van egy kiállítási darab, sosem használt, 1 év garival, érdekel-e. Meg is kaptam harmadnapra a cuccot.
Kicsit más a hozzáállás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest