- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztanozs #20399 üzenetére
Azért szenvedek, mert a tartalmi részeket ezzel szerkesztem és van adminisztratív dolgunk is (pl. levél írása) ahol ez van berakva.
Egyébként CKEditor 4.8
Azt szeretném, ha nem is kellene ezzel foglalkozni. Tehát, módosításkor egy szó végére kattintok, beszúrok plusz egy szóközt és gépelem a szöveget (nem marad dupla szóköz), ilyenkor a szövegszerkesztő ne szúrja be a nem törhető szóközt.
Azért gáz, mert sokszor szétesik a tartalom, ha ilyen szóköz marad benne, viszont mivel nem statikus oldalakat szerkesztek, nincs arra idő, hogy másolgassam a kész anyagot. Ráadásul nem is kódolva nézem, hanem mint szövegszerkesztő használom. Kolléganőim szintén, akik meg végképp nem tudják mi az a forráskód...
-
Sziasztok!
Először is bocsánat a láma kérdésért, de nem foglalkozom programozással, inkább felhasználói gondom van.
Weboldalon a beépített szövegszerkesztőben állandóan a kóddal szenvedek. Ha belejavítok a szövegbe, vagy kiegészítem, nagy eséllyel ez is belekerül sajnos.
Mit lehetne tenni, hogy ne kelljen átnéznem a forráskódot emiatt? Esetleg milyen szövegszerkesztőt javasoltok, amit be tudok rakatni az oldalba és ez a dolog nem jelentkezik?
Köszi!
-
válasz
sztanozs #19843 üzenetére
Regisztráció nélkül zajlik a vásárlás, adatot ne tárolunk, csak az adatok megadását szeretném megkönnyíteni a vásárlóknak. Most simán kitölti az adataimmal, de nem tökéletes. Mobilon és asztalin is. Safari felhőben tárol, a Chrome gondolom szintén. De nem találtunk erről egységes leírást sehol. Sajnos.
-
válasz
sztanozs #19839 üzenetére
Bocsánat, igyekszem jobban fogalmazni! Szóval, webshop kosár oldalon az adatok megadását akarom automatizálni olyan módon, hogy azt miden böngésző képes legyen értelmezni. Az adatok a böngészőben elmentett felhasználói adatokkal legyenek kitöltve (név, cím, számlázási cím, szállítási cím, email, telefon, stb).
Hellyel-közzel működik, de csak tippeltünk, hogy melyik adatot hogy címkézzük fel...
-
Sziasztok!
Szeretnék jól működő automatikus kitöltést az adatmegadás oldalon. Most is van, de nem az igazi. Hogy fussak neki? Mit mondjak a fejlesztőnek? Szeretném, ha magyar adatokkal is működne minden cella: Név, irányítószám, település, utca-házszám, telefon, email, számlázási név, számlázási cím (irányítószám, település, utca-házszám, adószám).
Van erről valami leírás, ami nem csak tipp és magyar weblappal is használható?
Köszi! -
válasz
Sk8erPeter #17740 üzenetére
Sk8erPeter:
Köszi! Így kicsit könnyebb dolgom lesz, jövő héten már indulnak is a hirdetések. Valószínűleg a végeredményt is felvázolom, amire szükségünk van...sztanozs:
Nyilván a szoftverkészítés a legfontosabb, nem keresünk portást...
:-)cidalain:
Igen, a doksi kritikus, de megoldjuk. Egy biztos, hogy teljesen egyedi fejlesztés kell. Amelyeket most használunk, azok java része is így működik és messze sokkal hatékonyabb, mint bármely bérelt, vagy Joomla/WordPress alapú rendszer. Egyszerűen azért, mert mindent saját igényeinkre tudunk alakítani. Ennyi.Köszi srácok!
:-) -
válasz
cidalain #17730 üzenetére
Köszi!
Tudom, hogy nem kis meló, de így terveztük. Az ingyenes, vagy előre elkészített modulokkal eddig csak szívás volt, szóval olyan kell, ami 100%-ban a mi igényeink szerint készül. Ez az oka.
A jelenlegi fejlesztő céget nem dobtuk, az a projekt marad, de ezt már házon belül szeretnénk megoldani. Ennyi.
Egyébként hol keressek? Vagy adjak fel itt hirdetést? Van valami fórum, ahol érdemes körbekérdeznem? Amúgy vidéki cég vagyunk, szóval ez kicsit még nehezíti a dolgot - szerintem.
Tehát, ha így keresek, az nagyjából jó lesz? Vagyis amiket tudnia kellene...
PHP, CSS5, Reszponzív dizájn, Javascript, Ajax, MySQL, Mail szerver beállítás
Kimaradt valami? -
Sziasztok,
Munkatársat keresek a céghez, de kicsit bajban vagyok a dologgal kapcsolatban...
Komplett webáruház motort kell leprogramozni, adatbázissal, admin felülettel, háttérszolgáltatásokat hozzáigazítani, elkészíteni a dizájnt, majd az egészet ténylegesen elindítani, kezelni és működtetni. A feltöltés természetesen nem tartozik bele, arra megvannak a munkatársak. Joomla, Wordpress, semmilyen open source nem jöhet szóba, teljesen szűz, saját fejlesztést szeretnék. A későbbiekben is folyamatos marad a munka, valamennyi új ötletet, további fejlesztést meg kell csinálni, tehát állandó munkatársra van szükség.
Szerintetek hol érdemes keresni (fórum, FB csoport, stb.) és milyen szakmai dolgokra kellene rákérdeznem? Itt már közel sem elég teszt egy félórás gyakorlat az interjú alatt és nem szeretnék idiótákat is behívni, akik most látnak először gépet, vagy már összetákoltak egy oldalt a nagyi képeinek, valami ingyenes szolgáltatónál és ettől azt hiszik, hogy megfelelnek.
Eddig ez a poszt nem létezett a cégnél, külsős szolgáltató végezte, ezért nincs tapasztalatom a témában. Szóval, szerintetek hogy vágjak bele? Mit írjak, amiből ténylegesen kiderül mire van szükség? PHP, MySQL, rendszergazdai és webmester feladatok? Ez elég lehet?
Nézegettem az állás rovatot, de nem találtam hasonlót, így ha nem jó helyre írtam, kérlek jelezzétek. Gondoltam akik hasonló dologgal foglalkoznak, talán tudnak segíteni, vagy ha nem, az sem baj, csak adjatok tippet, hol és hogy érdemes nekikezdenem a dolognak...
Köszi!
Szerk.:
Offba tettem, mert azért nem igazán témába vágó...
:-) -
Sziasztok,
Keresek valakit, aki megcsinálna egy projektet. Tettem fel hirdetést is, de ott nincs nagy mozgás. Szerintetek hol érdemes még próbálkoznom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest