Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
"PHP, CSS5"
Hát lehetőleg a CSS5-öt ne írd bele, mert jelenleg olyan még nem létezik.
Szerintem a HTML5, CSS3-ra gondoltál.
Amúgy nem Javascript, hanem JavaScript, nem Ajax, hanem AJAX (mozaikszó). Ezek hibás leírása zavaró lehet egy álláshirdetésben.
Mellesleg nem biztos, hogy érdemes ragaszkodni a PHP-hoz, nem az a webfejlesztés alfája és omegája. Más területekről is komoly szakemberek érkezhetnének.
Egyébként nem biztos, hogy érdemes úgy keresni, hogy valaki ne csak komoly fejlesztő, hanem egyben jó rendszergazda is legyen, mert bár lehet, hogy utóbbi feladatok közül a nálatok érdekeseket is lazán elvégezné (pl. a mailszerver beállítását), de mondjuk nem akar oprendszereket telepíteni (amire nálatok nincs is szükség gondolom az ő esetében, de ezt nem tudhatja), és megijedhet a "rendszergazdai feladatok" kulcsszótól...Mellesleg szerintem is nagyon rossz ötlet, hogy mindenféle népszerű keretrendszert is (nemcsak a CMS-eket) kizártok a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerintem a HTML5, CSS3-ra gondoltál.