Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Munkatársat keresek a céghez, de kicsit bajban vagyok a dologgal kapcsolatban...
Komplett webáruház motort kell leprogramozni, adatbázissal, admin felülettel, háttérszolgáltatásokat hozzáigazítani, elkészíteni a dizájnt, majd az egészet ténylegesen elindítani, kezelni és működtetni. A feltöltés természetesen nem tartozik bele, arra megvannak a munkatársak. Joomla, Wordpress, semmilyen open source nem jöhet szóba, teljesen szűz, saját fejlesztést szeretnék. A későbbiekben is folyamatos marad a munka, valamennyi új ötletet, további fejlesztést meg kell csinálni, tehát állandó munkatársra van szükség.
Szerintetek hol érdemes keresni (fórum, FB csoport, stb.) és milyen szakmai dolgokra kellene rákérdeznem? Itt már közel sem elég teszt egy félórás gyakorlat az interjú alatt és nem szeretnék idiótákat is behívni, akik most látnak először gépet, vagy már összetákoltak egy oldalt a nagyi képeinek, valami ingyenes szolgáltatónál és ettől azt hiszik, hogy megfelelnek.
Eddig ez a poszt nem létezett a cégnél, külsős szolgáltató végezte, ezért nincs tapasztalatom a témában. Szóval, szerintetek hogy vágjak bele? Mit írjak, amiből ténylegesen kiderül mire van szükség? PHP, MySQL, rendszergazdai és webmester feladatok? Ez elég lehet?
Nézegettem az állás rovatot, de nem találtam hasonlót, így ha nem jó helyre írtam, kérlek jelezzétek. Gondoltam akik hasonló dologgal foglalkoznak, talán tudnak segíteni, vagy ha nem, az sem baj, csak adjatok tippet, hol és hogy érdemes nekikezdenem a dolognak...
Köszi!
Szerk.:
Offba tettem, mert azért nem igazán témába vágó...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bundle topik
- World of Warships
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi