- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Munkatársat keresek a céghez, de kicsit bajban vagyok a dologgal kapcsolatban...
Komplett webáruház motort kell leprogramozni, adatbázissal, admin felülettel, háttérszolgáltatásokat hozzáigazítani, elkészíteni a dizájnt, majd az egészet ténylegesen elindítani, kezelni és működtetni. A feltöltés természetesen nem tartozik bele, arra megvannak a munkatársak. Joomla, Wordpress, semmilyen open source nem jöhet szóba, teljesen szűz, saját fejlesztést szeretnék. A későbbiekben is folyamatos marad a munka, valamennyi új ötletet, további fejlesztést meg kell csinálni, tehát állandó munkatársra van szükség.
Szerintetek hol érdemes keresni (fórum, FB csoport, stb.) és milyen szakmai dolgokra kellene rákérdeznem? Itt már közel sem elég teszt egy félórás gyakorlat az interjú alatt és nem szeretnék idiótákat is behívni, akik most látnak először gépet, vagy már összetákoltak egy oldalt a nagyi képeinek, valami ingyenes szolgáltatónál és ettől azt hiszik, hogy megfelelnek.
Eddig ez a poszt nem létezett a cégnél, külsős szolgáltató végezte, ezért nincs tapasztalatom a témában. Szóval, szerintetek hogy vágjak bele? Mit írjak, amiből ténylegesen kiderül mire van szükség? PHP, MySQL, rendszergazdai és webmester feladatok? Ez elég lehet?
Nézegettem az állás rovatot, de nem találtam hasonlót, így ha nem jó helyre írtam, kérlek jelezzétek. Gondoltam akik hasonló dologgal foglalkoznak, talán tudnak segíteni, vagy ha nem, az sem baj, csak adjatok tippet, hol és hogy érdemes nekikezdenem a dolognak...
Köszi!
Szerk.:
Offba tettem, mert azért nem igazán témába vágó...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest