- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
TigerCat #20398 üzenetére
miért szenvedsz vele? (nbsp - non-breakable space, MS Wordben is tudsz ilyet, asszem Shift+Ctrl+Space)
Milyen szövegszerkesztő modult használsz (vagy melyik framework beépített szövegszerkesztője ez)?Amúgy ez nem PHP probléma, hanem javascript (felhasználói oldalon fut)...
-
törölt tag
válasz
TigerCat #19850 üzenetére
Nem, én tévedtem, elég jó állapotban van, elvileg használható ez.
https://caniuse.com/#feat=payment-request
Én személy szerint még csak demo implementációkat láttam, és ott nem volt konkrétan annyival egyszerűbb a helyzet, mint egy jól megtervezett mobil first checkout UI. Ami egy access tokenes rendszerrel vagy SSO-val kiegészítve egész műx képes. Persze nem univerzális mint a PR API
-
törölt tag
válasz
TigerCat #19840 üzenetére
Nem jó ötlet böngészőben letárolni kliens adatokat ( okok miatt ), szerver oldal dolga. Erre vannak tompító megoldások ( ha valaki erős security részen... ami gondolom nem az erőssége a fejlesztődnek, nem szokott az lenni
).
Amúgy pedig megjelenítési logikával lehet javítani az UX-en, pl azzal ha személyes vagy pickup opcióval nem kéred újra a fizikai címet..
Leválasztani a céges és magánszemély folyamatot, stbstb...
-
cidalain
veterán
válasz
TigerCat #17736 üzenetére
Lehet hogy a modulokkal szívás van, de arra vannak javítások.
Viszont ha a modulokkal x szívás van, akkor a saját rendszerrel n+1 x szívás lesz. Főleg ha egy ember tervezi és kivitelezi, akkor olyan zsákutcákba tud belefutni hogy ihaj, bármennyire is profi programozóról van szó. Saját rendszerhez én teamet grüdolnék 2-3 emberből. Ebből 1-et nagyon, kettőt közepesen jól megfizetnék, és rohadtul úgy vigyáznék rájuk, hogy egyszerre 2 ne akarjon elmenni a cégemtől, de végszükség esetén 1-nek mindig lennie kéne (akár all-in fizetés mellett is), legalább addig amíg a friss tagokat fel nem vértezi az egyedi rendszer sajátosságaival.
Egy egyedi fejlesztésű rendszer a megfelelő fejlesztési dokumentáció, és a fejlesztő nélkül semmit nem ér. (A doksit általában mindenki elhagyja, csak a nagy cégek követelik meg.) És ugye belátható hogy anélkül nincs továbbfejlesztés, hanem újra nulláról kezdődik minden...(#17740) Sk8erPeter:
nekem sikerült neki reggel félálomban leírnom azt a fasságot hogy css5, a html5+css3 helyett -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TigerCat #17736 üzenetére
"PHP, CSS5"
Hát lehetőleg a CSS5-öt ne írd bele, mert jelenleg olyan még nem létezik.Szerintem a HTML5, CSS3-ra gondoltál.
Amúgy nem Javascript, hanem JavaScript, nem Ajax, hanem AJAX (mozaikszó). Ezek hibás leírása zavaró lehet egy álláshirdetésben.
Mellesleg nem biztos, hogy érdemes ragaszkodni a PHP-hoz, nem az a webfejlesztés alfája és omegája. Más területekről is komoly szakemberek érkezhetnének.
Egyébként nem biztos, hogy érdemes úgy keresni, hogy valaki ne csak komoly fejlesztő, hanem egyben jó rendszergazda is legyen, mert bár lehet, hogy utóbbi feladatok közül a nálatok érdekeseket is lazán elvégezné (pl. a mailszerver beállítását), de mondjuk nem akar oprendszereket telepíteni (amire nálatok nincs is szükség gondolom az ő esetében, de ezt nem tudhatja), és megijedhet a "rendszergazdai feladatok" kulcsszótól...Mellesleg szerintem is nagyon rossz ötlet, hogy mindenféle népszerű keretrendszert is (nemcsak a CMS-eket) kizártok a játékból.
-
fordfairlane
veterán
válasz
TigerCat #17729 üzenetére
A feltöltés természetesen nem tartozik bele, arra megvannak a munkatársak. Joomla, Wordpress, semmilyen open source nem jöhet szóba, teljesen szűz, saját fejlesztést szeretnék.
A Joomla és a Wordpress komplett portálengine-k, amelyek alá pluginként lehet kiegészítőket írni. A nulláról írás viszont nem azt jelenti, hogy CMS-eket nem akartok, hanem hogy semmiféle kiegészítőt nem? Sem ecommerce motort (Magento, Prestashop), még alkalmazás-frameworköt sem (Symfony, Laravel, Zend)? Mert akkor tényleg irdatlan mennyiségű munka lesz. Kábé mintha assemblyben kéne megírni egy oprendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- eBay
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 A12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest