Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigo
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Általános OOP könyvet nem nagyon fogsz találni .Egy jó Java könyv viszont remek kiindulási alap azért is mert a PHP alkotói erősen merítettek a Java-ból az OOP implementálásakor.Én személy szerint ezt a könyvet ajánlom : [link]
Ha ragaszkodsz a PHP-hez akkor ezeket az angol nyelvű könyveket érdemes megnézni:
[link]
[link]Illetve a weblaboron találsz kismillió leírást ,tutorialt .

-
x123456
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mondjuk elméleti téren én is eléggé tudatlannak érzem magam, de úgy tudom, a C-beli struct az szimpla rekordszerkezetek leírására való eszköz az "ős" C-ben. Annak meg vajmi kevés köze van az OOP-hoz.
PHP részéhez egyáltalán nem tudok hozzászólni, azt csak hagyományos nyelvként használgattam, az OO része kimaradt, de java kapcsán nem igazán értem, mi bajod van a ponttal...
OOP egyébként (bocs, kissé szaxerűtlenül fogalmazok) inkább elméleti dolog. Ahány nyelv, annyiféle megvalósítása van - mondom ezt olyan alapon, hogy először a Turbo Pascal 5.5-ben találkoztam valami OO kezdeménnyel, rögtön utána tettem egy kis Java-s kitérőt, majd a minimális Java ismereteim birtokában "bepróbálkoztam" az objektumorientált perl-nél is, amit kb. úgy adtam fel, ahogy most te a javaról írtál.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest