- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
lamajoe #2956 üzenetére
nem akarlak elkeseriteni, de ezekbol manapsag mar annyi van, hogy nehez ujat alkotni..
de ha ez a motivacio neked eleg arra, hogy megtanulj php-zni, akkor mar valoszinuleg megeri nekikezdeni.eloszoris mibol tanulni, ha tudsz angolul, akkor a neten van rengeteg jo tutorial, mondjuk ajanlanam a w3schoolst, ugyanitt talalsz jo leirasokat html ill. css temaban is. ha mindenkepp magyar kell, akkor lehet jobban jarsz valami konyvvel (neha ki lehet fogni olcsokat, szerintem nem kell tul profi konyv, ha mar az alapok mennek, onnan mar neten is megtalalod amit akarsz). illegalisat nem mondok, de ha korbenezel a nepszeru viragboltokban akkor biztos talalsz.
az hogy mennyire bonyolult, leginkabb az otleteidtol fugg.. par napot jatszottam ilyen jatekkal, es alaphangon szerintem egy delutan alatt ossze lehet hozni egy ilyen rakattintasz a linkemre akkor tobb pontom lesz tipusu dolgot, termeszetesen lehet cifrazni, minden toled fugg
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest