- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Apple Watch
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
lamajoe #2956 üzenetére
nem akarlak elkeseriteni, de ezekbol manapsag mar annyi van, hogy nehez ujat alkotni..
de ha ez a motivacio neked eleg arra, hogy megtanulj php-zni, akkor mar valoszinuleg megeri nekikezdeni.eloszoris mibol tanulni, ha tudsz angolul, akkor a neten van rengeteg jo tutorial, mondjuk ajanlanam a w3schoolst, ugyanitt talalsz jo leirasokat html ill. css temaban is. ha mindenkepp magyar kell, akkor lehet jobban jarsz valami konyvvel (neha ki lehet fogni olcsokat, szerintem nem kell tul profi konyv, ha mar az alapok mennek, onnan mar neten is megtalalod amit akarsz). illegalisat nem mondok, de ha korbenezel a nepszeru viragboltokban akkor biztos talalsz.
az hogy mennyire bonyolult, leginkabb az otleteidtol fugg.. par napot jatszottam ilyen jatekkal, es alaphangon szerintem egy delutan alatt ossze lehet hozni egy ilyen rakattintasz a linkemre akkor tobb pontom lesz tipusu dolgot, termeszetesen lehet cifrazni, minden toled fugg
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest