Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
lamajoe
üzenetére
nem akarlak elkeseriteni, de ezekbol manapsag mar annyi van, hogy nehez ujat alkotni..
de ha ez a motivacio neked eleg arra, hogy megtanulj php-zni, akkor mar valoszinuleg megeri nekikezdeni.eloszoris mibol tanulni, ha tudsz angolul, akkor a neten van rengeteg jo tutorial, mondjuk ajanlanam a w3schoolst, ugyanitt talalsz jo leirasokat html ill. css temaban is. ha mindenkepp magyar kell, akkor lehet jobban jarsz valami konyvvel (neha ki lehet fogni olcsokat, szerintem nem kell tul profi konyv, ha mar az alapok mennek, onnan mar neten is megtalalod amit akarsz). illegalisat nem mondok, de ha korbenezel a nepszeru viragboltokban akkor biztos talalsz.
az hogy mennyire bonyolult, leginkabb az otleteidtol fugg.. par napot jatszottam ilyen jatekkal, es alaphangon szerintem egy delutan alatt ossze lehet hozni egy ilyen rakattintasz a linkemre akkor tobb pontom lesz tipusu dolgot, termeszetesen lehet cifrazni, minden toled fugg
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest