Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
"Feltételezem, a kód C#-ból van"
Igen, rögtön gondoltam, de nem igazán volt világos, hogy ez most hogy jön ide, PHP-s témához, amikor kizárólag a PHP-re jól alkalmazható, itt érvényes mintákról beszéltünk korábban.
Éppen ezért mondtam, hogy most fel lehetne ilyen alapon hozni Singletonra az ablakkezelő objektumokat is, de mivel ilyen PHP-nél nincs, tök felesleges ilyenről beszélni.Lambda: jahh, oké, closure néven oké, most már ezen a néven is.

Ja, eddig is világos volt, hogy miről beszél, hogy nehéz hozzá unit testet írni. Én viszont azt mondtam, hogy vannak esetek, amikor erről felesleges beszélni, pl. most egy naplózó osztály esetén nem biztos, hogy valaki hatalmas bűnt követ el, ha nem passzolgatja inkább a controllereknek a már létrehozott példányt, hanem használ egy nyamvadt singleton-példányt, azt' kész.
Van, amikor úgy logikus, hogy 1 példány legyen valamiből, és azt csak macerás passzolgatni össze-vissza, ezért jól jön néha a Singleton minta, ennyit állítok. Aztán ha már unit testekről van szó, nyilván át kell gondolni, hogyan lehet ezt átvariálni.Egyébként az adatbázis-kapcsolódáshoz nem biztos, hogy egy request során csak egyet akarunk, ezért nem is biztos, hogy olyan jó "klasszikus" példának a Singleton alkalmazására, mert elképzelhető, hogy valaki egy request során több adatbázishoz is szeretne csatlakozni.
===================
(#9924) Athlon64+ :
ezek szerint elbeszélünk egymás mellett, nem értetted meg, miről magyaráztam. Most itt fentebb leírtam még egyszer. PHP-ről beszélünk, könyörgöm, ne keverjük már ide a C#-ot, meg a többi nyelvet, mert nyilván nagy különbségek lehetnek."A tervezési minták átívelnek a nyelveken."
Nem mondod komolyan, TÉÉÉNYLEEG??
Azért ne nézd már hülyének az embert. Inkább próbáld megérteni, miről beszél. Pl. arról, hogy attól még, mert mondjuk van értelme ablakkezelő objektumról beszélni egy másik nyelv, más jellegű felhasználása során, attól még nem biztos, hogy hasonló minta alkalmazható egy nyomorék PHP-s webalkalmazás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Samsung kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi