Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha jól értettem, az volt a kiindulópont, hogy meg akarja jeleníteni listaszerűen felsorolva és különállóan is.
Ha már az oldalon van a 5 cikk content, akkor meg minek újra lekérni? Persze le lehet.
- Egy rész amit írtam kliens oldalt terhel, nem szervert, nem tudom ez neked honnan jön.
- Másrészt, nem egy blokk mozgatás és 2 div display css switch fogja kinyírni a js motort még egy akár ie6-ban sem.Ha a php kódra gondolsz:
Az, hogy most oldalakra tördelve 5-öt vagy 6-ot jeleníti meg vagy mittoménhogy' azt már ő tudja. Irtam is pszeudokódként kell értelmezni, ami kódot leírtam.Most vagy a te problémádat nem értem vagy egyiket se.
Ha valamit nagyon félreértettem volna szóljatok és törölöm a hsz-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő