Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem igazán értem, miért kellene feltétlenül limitálni. Sehol nem írta, hogy az example.com/archive/2011/01/27 oldal megnyitására csak egyetlen darab postnak kellene megjelenni - na meg miért is feltételezzük, hogy aznap csak egyetlen cikk íródott...
"Nem tudom, hogy a count() mit csinál a háttérben"
Nem Kohanáztam soha, de nem nehéz kitalálni, hogy a count a query által visszaadott vagy érintett sorok számát jelenti...

És ja, kb. 5 másodperces Guglizás alapján ki is derül: [link].A lényeg: mivel egy napon nem feltétlenül csak egy cikk készülhetett, ezért nem hiszem, hogy korlátozni kellene a lekérdezés eredményét (legalábbis eddig erről nem volt szó), így a count teljesen jó annak eldöntésére, hogy van-e egyáltalán eredménye a lekérdezésnek...
===
(#8909) cAby : finoman szólva ocsmány a kód (Te kérdezted meg a publikumot
), és azt sem értem, mitől működik nálad úgy, ahogy akarod (sanszos, hogy nem is úgy működik, ahogy kellene), amikor teljesen indefinit, hogy a form elküldésével melyik valamit akarod a kedvencek közé tenni.
Az index.php-dben meg vidáman használod a $row['id']] változót, ami számomra teljesen ismeretlen, hogy honnan kéne, hogy valami valós értéket kapjon. (A fav.php-dben van egy $row az adatbázis-lekérés eredményét megjelenítő cikluson belül, de annak ehhez köze nincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és azt sem értem, mitől működik nálad úgy, ahogy akarod (sanszos, hogy nem is úgy működik, ahogy kellene), amikor teljesen indefinit, hogy a form elküldésével melyik valamit akarod a kedvencek közé tenni.