Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
Na most valamit nem értek... az első progit letöltöttem, ha elindítom, fut az óra mellett, de ez mit is csinál igazából? Utána elolvastam a html doksit amit linkeltél, aztán most nekiálltam volna gyakorolni a harmadikként linkelt progival, suliból már relatíve ismerős a kezelőfelület (bár ott mást használunk) erre elkezdtem beírni az imént tanult html tag-eket, és semmi nem történt (mármint nem váltott színt, meg semmi) aztán elmentettem hogy megnézzem, mit csináltam, megnyitom böngészőből a html formátumot, erre ugyanaz jelenik meg, amit begépeltem (tag-ekkel, mindennel együtt, és nem pedig az, amit leprogramoztam... szóval szöveg jelenik meg ugyanúgy, mint a kezelőfelületen, ugyanaz) akkor itt most valamit nagyon nem értek

Lacces: 2-3 hónap az szerintem simán belefér, többre számítottam, thx

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Commodore 64
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest