Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi, de ez nekem hottentotta. Reménykedtem, hogy van ennél egyszerűbb vagy legalábbis "kész" script, ahol csak át kell írni/ki kell tölteni az engem érdekelt dolgokat.
Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik.Tudsz mutatni oldalt, ahol ezt a megoldást használják? Csak hogy legyen egy kiinduló pontom? Mert magamtól 99%, hogy nem tudok működő scriptet csinálni.
Btw jelenleg ezt a feladatot egy 634 bájtos TXT játssza el, de mondanom sem kell mennyire gáz, ha olyan gépen nézném, amin nincs ez a TXT, vagy hogy összehangolni 2-3 gép között

Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óvodások homokozója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest