Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Röviden összefoglalva, ha elméletben sima ügy, megmondanád mit kell csinálni? Mert lehet van egy ismerősöm, aki megírná nekem egy sör mellett, ha nem több órás folyamat. Csak hogy tudjam, mit kérjek tőle.

-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi, de ez nekem hottentotta. Reménykedtem, hogy van ennél egyszerűbb vagy legalábbis "kész" script, ahol csak át kell írni/ki kell tölteni az engem érdekelt dolgokat.
Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik.Tudsz mutatni oldalt, ahol ezt a megoldást használják? Csak hogy legyen egy kiinduló pontom? Mert magamtól 99%, hogy nem tudok működő scriptet csinálni.
Btw jelenleg ezt a feladatot egy 634 bájtos TXT játssza el, de mondanom sem kell mennyire gáz, ha olyan gépen nézném, amin nincs ez a TXT, vagy hogy összehangolni 2-3 gép között

-
BullZeye
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi a tippet, akkor megyek oda kérdezni

-
BullZeye
veterán
Üdv
Lehetséges MYSQL adatbázis nélkül csinálni olyasmit, ahol fel van sorolva 6-7 sorozat, mellette pedig a 1-24-ig számok, és ha rákattolok az 1esre, akkor annak megváltozik a színe, és kiemelt lesz? Példának okáért
How I Met Your Mother 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10....
Esetleg ha tudjátok ennek mi a neve, akkor rákereshetnék neten, hátha van már kész script is, így viszont nem tudom mire keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest