- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy levélküldő űrlapom, amiben van egy legkördülő mező, ezzel tudod kiválasztani, hogy a felsoroltak közül kinek menjen a weboldalról elküldhető email.
<select id="to" name="to">
<option value="0" selected="default">Válassz!</option>
<option value=""email_1@mail.com"">Bolt1</option>
<option value=""email_2@mail.com"">Bolt2</option>
<option value=""email_3@mail.com"">Bolt3</option>
</select>Arra már rájöttem, hogy át kell vinni az idézőjeleket, ezért is írtam bele a "-ot.
Ha simán kiíratom, akkor megjön rendesen a végeredmény:
<?php
$to = stripslashes($_POST['to']);
echo $to;
?>
Output: "email_X@mail.com"Viszont ha ezután a $to változót a mail() függvénybe írom, nem érkezik meg az email.
Biztos vagyok benne, hogy valami nagyon apró dolgon csúsztam el, de egyszerűen nem jövök rá a megoldásra.
(
Első körben értékeket adtam meg az űrlapban és IF-el próbáltam meghatározni az aktuális email címet, de így sem sikerült.Lehet hogy az IF is az idézőjelek miatt nem működött? Annyira sajnos még nem vagyok nagy php zseni.)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest