Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sioaltar
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem php/sql-el kapcsolatban, itthon próbálkozom vele és Apache 2.0-t raktam fel , aztán php 4.4.0-t és phpmyadmin 2.4-et először, megpróbáltam egy sql file-t importálni a phpmyadmin-al, de nem engedte azt írta, hogy minimum 3.3.9-el kéne próbálkoznom, le is szedtem, de ehez már 5.2+os php kéne, ezt is leszedtem és ezek után kb semmit sem tudok csinálni, barmilyen php file-t szeretnék megnyitni, csinaltam egy sima <?php phpinfo(); ?> file-t , így próbáltam megnezni a verziot, de amikor megnyitom csak a forrást adja vissza, amikor ugyanez 4.4.0php-nál tökéletesen működött. localhost/phpmyadmin-nál is ugyan ez, csak a forráskód. Mivel eléggé kezdő vagyok nemtudom mennyire világos amit itt próbálok írni, kiváncsi lennék, hogy mit rontottam el, hogy elvileg egy update után nem megy semmi.
Ha tud valaki valami segítséggel szolgálni azt megköszönöm!
Üdv, sio
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest