- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
sioaltar #7019 üzenetére
ott is sokat írták a PHP fekete könyv c. könyvet , de voltak akik "szidták" mert elavult , php4.
Van belőle PHP5-ös kiadás is.php4 vs php5 ?
Egyértelműen PHP5, a 4-es felejtős, minden szempontból.Egyébként , én láttam már képzést amit úgy hirdetnek, hogy webprogramozó, ott gondolom elejétől végéig átrágnak mindent.
Vagy nem. Ilyen webfejlesztő okj képzések kb. annyit érnek, mint a papír, amire az oklevelet nyomtatják.Visszatérve a könyvekre, nekem itthon van pdf formátumban ilyen 24 óra alatt tanuljunk meg "php-ül" könyv, gondoltam azzal kezdem, de ha tré akkor hanyagolom.
Igazából abból is lehet tanulni, meg minden, a baj vele, hogy felületes tudást ad. -
cucka
addikt
válasz
sioaltar #7017 üzenetére
Érdekelne a véleményetek, hogy aki elakar kezdeni foglalkozni a php és társaival, milyen irányba mozduljon
Például a "veszel egy komolyabb php könyvet és elkezdesz tanulni belőle" irányt javaslom. Könyvből meg a PHP fekete könyv nevűt. A "24 óra alatt" típusú könyvek felejtősek.Érdemes itthon egyedül foglalkozni vele
Igen.vagy menjen el az ember valami külön erre szakosodott képzésre?
Ez a szakma (webfejlesztés) olyan, ahol a tudás nagy részét egyedül kell elsajátítsd. Van egyáltalán erre szakosodott képzés, ami komoly tudást ad? (Én nem tudok róla, de ettől még létezhet)Nem az a fő célom, hogy meggazdagodjak belőle és piros porsche-val furikázzak
Ne aggódj, PHP fejlesztésből garantáltan nem fogsz magadnak piros porschét venni. (Meg általában semmilyen 5 évnél fiatalabb autót)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest