- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
sioaltar #7019 üzenetére
ott is sokat írták a PHP fekete könyv c. könyvet , de voltak akik "szidták" mert elavult , php4.
Van belőle PHP5-ös kiadás is.php4 vs php5 ?
Egyértelműen PHP5, a 4-es felejtős, minden szempontból.Egyébként , én láttam már képzést amit úgy hirdetnek, hogy webprogramozó, ott gondolom elejétől végéig átrágnak mindent.
Vagy nem. Ilyen webfejlesztő okj képzések kb. annyit érnek, mint a papír, amire az oklevelet nyomtatják.Visszatérve a könyvekre, nekem itthon van pdf formátumban ilyen 24 óra alatt tanuljunk meg "php-ül" könyv, gondoltam azzal kezdem, de ha tré akkor hanyagolom.
Igazából abból is lehet tanulni, meg minden, a baj vele, hogy felületes tudást ad. -
cucka
addikt
válasz
sioaltar #7017 üzenetére
Érdekelne a véleményetek, hogy aki elakar kezdeni foglalkozni a php és társaival, milyen irányba mozduljon
Például a "veszel egy komolyabb php könyvet és elkezdesz tanulni belőle" irányt javaslom. Könyvből meg a PHP fekete könyv nevűt. A "24 óra alatt" típusú könyvek felejtősek.Érdemes itthon egyedül foglalkozni vele
Igen.vagy menjen el az ember valami külön erre szakosodott képzésre?
Ez a szakma (webfejlesztés) olyan, ahol a tudás nagy részét egyedül kell elsajátítsd. Van egyáltalán erre szakosodott képzés, ami komoly tudást ad? (Én nem tudok róla, de ettől még létezhet)Nem az a fő célom, hogy meggazdagodjak belőle és piros porsche-val furikázzak
Ne aggódj, PHP fejlesztésből garantáltan nem fogsz magadnak piros porschét venni. (Meg általában semmilyen 5 évnél fiatalabb autót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged