Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
És én szerinted mit mondtam? Ugyanezt.
Oké, figyelmetlen voltam, bocsánatMert néztem a forráskódot, és TUDOM, hogy nincs lekezelve...
Csak ötlet volt, írtam, hogy nem volt előttem a forráskód. Amúgy simán lehet, hogy egyszerűen csak szar a phpmailer forrása. Ingyenes szoftver, szóval nincs kinél reklamálni.Ez attól még nem mond ellent annak, hogy elegánsabb, ha kivételt dobál az osztály, és azt a megfelelő helyen elkapjuk, mintha kiszednénk a publikus ErrorInfo stringből a hibát, ha a Send false-szal tér vissza...
Attól függ, hogy mire használod egy adott projektben a kivételeket. Lehet vezérlési struktúraként is használni, meg lehet tényleg csak akkor elővenni őket, ha fatális módon elhányja magát a kód. Feltételezem, ezért opcionális a kivételek dobálása a phpmailer-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Eladó Bowers & Wilkins ASW608 mélysugárzó, fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi