- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Errorinfo protected (v. private) kéne legyen és kéne mellé írni egy getErrorInfo()-t."
És én szerinted mit mondtam?Ugyanezt.
"Vagy maradhat public, de akkor a __set-ben le kell kezelni azt az esetet, amikor kívülről piszkálják. (Egyébként simán elképzelhető, hogy le van kezelve, csak elkerülte a figyelmedet, nincs előttem a phpmailer forrása)"
Szerinted miért mondtam azt, amit mondtam? Mert néztem a forráskódot, és TUDOM, hogy nincs lekezelve...Azért nem kell eleve hülyének nézni az embert. Egyébként meg a "miért férek hozzá" költői kérdés volt...nyilván tudom, hogy ennek nem így kell lennie, pont erről magyaráztam, hogy szar a koncepció.
Az ErrorInfo-ra vonatkozó rész:
public $ErrorInfo = '';
Ennyi, ezt lehet beállítani a SetError() metódusban.
__set() mágikus függvényhasználat NINCS sehol (ezt sem kútfőből szedtem, hanem a forráskódot tanulmányozva jelentem ki...)
Van egy sima set() függvény, ami alatt van egy ilyen sor:
@todo Should this not be using __set() magic function?A karakterkódolási stringekről meg annyit, hogy ha már felsorolták szinte az összes MIME-típust is a _mime_types fv.-ben, akkor ez is belefért volna.
Persze ez nem számít igazán hibának."Igen, de az én kivételeim nem jelennek meg a képernyőn, hanem kapok róluk szépen formázott emailt (és ugyanez igaz a hibákra is)
"
Nálam is ugyanez a helyzet... Ez attól még nem mond ellent annak, hogy elegánsabb, ha kivételt dobál az osztály, és azt a megfelelő helyen elkapjuk, mintha kiszednénk a publikus ErrorInfo stringből a hibát, ha a Send false-szal tér vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest