Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy weboldalam, ami php mail függvénnyel e-mailt küld, ha megnyitjuk, illetve a vendégkönyvben is hasonló módon tud üzenni a látogató.
Egy ideje azonban az indamail visszapattintja a leveleket azzal a szöveggel, hogy can't find a valid MX for sender domain / Sajnaljuk! Nem beazonosithato valodi MX a kuldo domain-hez!Túrtam a netet, és a következőt találtam egy fórumon:
1. bejegyzed a nnn(.com,org, stb) domain-t, és beállítasz egy valós MX rekordot.
vagy
2. megváltoztatod a postfix álltal használt hostnevet egy valósra.Na most ezeket nem én kezelem, hanem a gyümölcstárhelyen van a weboldalam, de amúgy sem értem, mi a teendő. Hogy lehetne működésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest