- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Már PHP 5.3.0-tól is deprecated, a történelmi előzmény érthető is, meg nem is, de ez nem változtat az eredeti kérdésen.
Továbbra sem jut eszembe más, mint bent hagyni a mysql_real_escape_string() fv.-t, mert én adatbázisba töltök fel, de mivel a magic_quotes_gpc beállítás továbbra is úgy marad, először el kellene tüntetni belőle az escape-elt karaktereket, hogy ne legyen duplán escape-elve... Később egyszerűbb lenne a stripslashes()-t eltávolítani, mint most kihagyni valamelyik lépést (pl. a mysql_real_escape_string()-et), ami amúgy sem lenne praktikus szerintem. Nem? 
Szerk.: látom miközben írtam a hsz.-t, szerkesztetted a sajátodat.

"a stripslashes-t kell feltételes módban és tömbre rekurzívan meghívni"
Hogy érted, hogy "feltételes módban"? Mit kellene vizsgálni?Amúgy lehet, hogy késő van, de most az sem esik le, hogy tömbre miért rekurzívan? Pl. sima foreach-csel bejárom. Vagy lehet, hogy félreértelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS RTX 4070 12GB GDDR6X DUAL OC Edition - Eladó!
- EliteBook 860 G11 27% 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ProBook 440 G9 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Továbbra sem jut eszembe más, mint bent hagyni a mysql_real_escape_string() fv.-t, mert én adatbázisba töltök fel, de mivel a magic_quotes_gpc beállítás továbbra is úgy marad, először el kellene tüntetni belőle az escape-elt karaktereket, hogy ne legyen duplán escape-elve... Később egyszerűbb lenne a stripslashes()-t eltávolítani, mint most kihagyni valamelyik lépést (pl. a mysql_real_escape_string()-et), ami amúgy sem lenne praktikus szerintem. Nem?