Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Ok, én hiszek neked, de ha c/c++ -t akarok tanulni, akkor gondolom nem baj egy kis c ismeret aztán jöhet a c++.
(Amúgy korábban Pascaloztam/Delphiztem és Javaztam egy picit fősulin. Delphi ma már nem érdekel, Javas szakirányra megyek, c-t pedig azért tanulgatok magamtól, mert én ezt tartom mindennek az alapjának - ez persze nem igaz - továbbá ez a ''unix/linux programozási nyelve'')
Amúgy eredetileg ezt írtad: ''Nem vagyok c fan (mer' nem típusos a szentem)''.
És erre kérdeztem, hogy most akkor típusos vagy sem. De akkor ezek szerint mondhatjuk rá, hogy típusos, csak gyengén.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest