- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Nem dolgozom a Facebook-nál. Bár tekintettel rá, hogy a licencelés szerint egy befutott alkalmazást elkövetelhetnek, még az sem kizárt, hogy az a jövőben megváltozik. Elvileg 5M mau-nál húznak korlátot, amikor rám szólhatnak hogy nosza, akkor most valamit tenni kellene. De addig előbb el is kell ám jutni
A php alábecsülését nem igazán értem. Nekiállsz alaposan kiszámolni mindent egy teljesítmény webapp fejlesztésében, a php-n kívül én nem is találtam semmi mást, amiben megbízni mernék.
Redis egy szálon fut. Nem tudták megoldani a srácok a multithreadinget. A motor legalján pont annyit tudhat teljesíteni, mint mysql memory engine 1 táblán.
Több loadbalancer ofc azért kell, mert egy fürtben a load balancer is ki tudhat esni. És akkor mi is történik? Meghalt az egész alkalmazás?
Eltértünk a tárgytól
Új hozzászólás Aktív témák
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest