Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igyekeztem válaszolni a kérdéseidre, ha nem kaptál kielégítő válaszokat, az abból adódhat, hogy én csak "hobby" szinten művelem ezt és örülök, ha rájövök valamire.
Van összehasonlítási alapom. A nem működő smtp kontra mail()-hez képest a PHPmailer legalább működik. Nem a másik általad említetthez képest

Sajnos egy kezdőnek ha azt mondod, hogy nincs normális hibakezelés a kódodban, még nem fogja tudni, hogy annak miként is kell kinéznie. Mit is kéne tennie, hogy legyen...
Mindenkinek van szakterülete. Én egy másik programozási területen dolgozok, de sokban hasonlít az a nyelv a PHP-ra. Próbálok abból kiindulni, az alapján építkezni. Soha nem tanultam a PHP-t, ellenben szeretek vele foglalkozni. És azon vagyok, hogy az idő előre haladtával jobb legyek. De munka mellett ez nem olyan egyszerű. Kérlek ezt is tartsd szem előtt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest