Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igyekeztem válaszolni a kérdéseidre, ha nem kaptál kielégítő válaszokat, az abból adódhat, hogy én csak "hobby" szinten művelem ezt és örülök, ha rájövök valamire.
Van összehasonlítási alapom. A nem működő smtp kontra mail()-hez képest a PHPmailer legalább működik. Nem a másik általad említetthez képest

Sajnos egy kezdőnek ha azt mondod, hogy nincs normális hibakezelés a kódodban, még nem fogja tudni, hogy annak miként is kell kinéznie. Mit is kéne tennie, hogy legyen...
Mindenkinek van szakterülete. Én egy másik programozási területen dolgozok, de sokban hasonlít az a nyelv a PHP-ra. Próbálok abból kiindulni, az alapján építkezni. Soha nem tanultam a PHP-t, ellenben szeretek vele foglalkozni. És azon vagyok, hogy az idő előre haladtával jobb legyek. De munka mellett ez nem olyan egyszerű. Kérlek ezt is tartsd szem előtt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi