Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
creation #17459 üzenetére
"Sajnos nem jöttünk rá mi lehet az ok. Ráment két napunk, viszont nincs ilyenre idő"
A Programozás topicban nem véletlenül mondtam már a legelején, hogy DEBUGGOLJATOK egy normális fejlesztőkörnyezet bevetésével. Ne csak próbálkozzatok, szenvedjetek, toporogjatok egy helyben, hanem vizsgáljátok meg normálisan az ügyet, a klienstől a szerver felé utazó adatokat, azokat a körülményeket, amiktől a szerveroldalon elvérzik az autentikáció. De úgy tűnt, erre nem vagy nyitott, meg még azt sem mondtad meg sokszori kérdéseimre sem, hogy egész pontosan hol is vérzik el a dolog, plusz ugye normális hibakezelés sem volt a kódodban.(#17461) creation:
"Valóban nem, de legalább működik"
A Swift Mailer is működik, nem tudom, miért ne működne. Meg hogy honnan van egyáltalán összehasonlítási alapod, ha egyiket sem használtad még soha.(#17460) fordfairlane:
Lehet, szerencsére nem nézegetem egy ideje, direkt raktam előre a Swift Mailert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest