- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
creation #17459 üzenetére
"Sajnos nem jöttünk rá mi lehet az ok. Ráment két napunk, viszont nincs ilyenre idő"
A Programozás topicban nem véletlenül mondtam már a legelején, hogy DEBUGGOLJATOK egy normális fejlesztőkörnyezet bevetésével. Ne csak próbálkozzatok, szenvedjetek, toporogjatok egy helyben, hanem vizsgáljátok meg normálisan az ügyet, a klienstől a szerver felé utazó adatokat, azokat a körülményeket, amiktől a szerveroldalon elvérzik az autentikáció. De úgy tűnt, erre nem vagy nyitott, meg még azt sem mondtad meg sokszori kérdéseimre sem, hogy egész pontosan hol is vérzik el a dolog, plusz ugye normális hibakezelés sem volt a kódodban.(#17461) creation:
"Valóban nem, de legalább működik"
A Swift Mailer is működik, nem tudom, miért ne működne. Meg hogy honnan van egyáltalán összehasonlítási alapod, ha egyiket sem használtad még soha.(#17460) fordfairlane:
Lehet, szerencsére nem nézegetem egy ideje, direkt raktam előre a Swift Mailert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest