- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane #17238 üzenetére
Köszi a tanácsot, megnéztem a naplót tisztán látszik, hogy egy kérést 2 másik követ 1 mp-el később. Erre egyébként a további teszteléssel rájöttem, mert insert után ki is írattam az egész tábla tartalmát, és úgy tűnt valóban csak egy insert van. Ám ha megnéztem az adatbázist ott már három volt. Ha frissítettem az oldalt, megjelent a 2 új. Tehát azt sikerült determinálni, hogy valamiért, valahogyan a háttérben még kétszer leszalad a szkript. Kiderült: hibás volt a htaccess-em. Illetve működött csak nem jól. Kijavítottam. Most minden jó. Szívesen leírnám most amit gondolok, de szerintem örökké kitiltanának az oldalról.
Viszont vannak dolgok amiket nem tudok megmagyarázni:
1. ez miért böngészőfüggő?
2. a htaccess miért generált két plusz lefutást? (miért nem csak egyet?)
3. miért működött másik táblával?Ezek már csak költői kérdések. Agyfasz az egész, elkúrtam rá a fél napomat, örülök, hogy végre jó. Bontok is egy sört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest