- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Van egy weboldalam amihez e107-et használok, de van egy bosszantó hiba, amire nem tudok rájönni. Itt az oldal.
Az egy mellékes kérdés, hogy miért is lassú ez nekem, az Extra hibája, vagy az e107-é, meg hogy néha miért ad SQL hibát és csak oldafrissítés segít.
Az oldalt található reklámokat menu pluginekkel oldottam meg, nincs is velük gond, leszámítva, hogy mindegyik fölött ott a Direct2Drive felirat. Vélhetően azért, mert az volt az utolsó menü, amit hozzáadtam az oldalhoz, nem tudom, de a megoldás nem a menü php állományokban lesz, mert azokat végigrágtam. Mi lehet a megoldás, hogy azt a feliratot átírjam, vagy eltüntessem? Hol kellene keresnem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest